Οι κάτοικοι ευχαριστούν την «Πολιτεία»: Μετά το ρεπορτάζ μας… «οργασμός» εργασιών!

Facebook
Twitter
Δεκατρία χρόνια περίμεναν οι κάτοικοι πέριξ του Παμπελοποννησιακού σταδίου να γίνει αποκατάσταση και ανάπλαση του διαζώματος και του γύρω χώρου. Οι παρεμβάσεις τους ήσαν συνεχείς, αλλά τους έστελναν… από τον Άννα στον Καγιάφα.

Η «Πολιτεία» δημοσίευσε αναλυτικό ρεπορτάζ για το θέμα την προηγούμενη Δευτέρα και άμεσα συνεργεία έφθασαν στην περιοχή. Και ξεκίνησαν τις παρεμβάσεις, όπως ζητούσαν οι κάτοικοι. Οι οποίοι μας ευχαρίστησαν και δημοσίως αναφέροντας:

“Έκτακτο… Μπορεί η στήλη να ονομάζεται ότι συμβαίνει τώρα, αλλά εμείς κυρίες και κύριοι κυριολεκτούμε!!! Ναι είναι αλήθεια ότι συμβαίνει τώρα, αυτή τη στιγμή οργασμός εργασιών, μπροστά από το κολυμβητήριο Αντώνης Πεπανός,  μετά το δημοσίευμα της «Πολιτείας».

1β

Οι περίοικοι περίμεναν μόνον 13 χρόνια… μετά από παρακάλια… υποσχέσεις… που τους έστελναν από τον Άννα στον Καϊάφα, με ένα απλό ρεπορτάζ μιας τοπικής εφημερίδας… έχουμε οργασμό εργασιών!!!”

Η «Πολιτεία» θα συνεχίζει να αναδεικνύει με τα ρεπορτάζ της τα κακώς κείμενα της πόλης, όπως έκανε πάντα. Άλλωστε αυτή την δημοσιογραφία υπηρετούν οι συντάκτες της εφημερίδας.

1α

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top