ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Οι πιο «δυνατές φιλίες» στην Πάτρα

Facebook
Twitter
Σε λίγο, τον επόμενο μήνα, στις 8 Νοεμβρίου, κλείνει τα 32 της χρόνια. Και η Έλλη Τρίγγου (η Ασημίνα), μαζί με τον (δάσκαλο Λάμπρο) Δημήτρη Γκοτσόπουλο, μάς θυμίζουν ότι οι «Άγριες Μέλισσες» έχουν πρωταγωνιστές γεννημένους στην Πάτρα ή στα πέριξ.

Σ’ ένα σήριαλ που, απ’ ότι φαίνεται, και φέτος θα καθηλώσει το κοινό απ’ την τηλεοπτική συχνότητα του «Αντέννα».

Θυμίζει η «Πολιτεία» ότι η Έλλη είναι κόρη του πρώην αντιδημάρχου (επί ημερών του δημάρχου Γιάννη Δημαρά) και γνωστού αρτοποιού Κώστα Τρίγγου. Και έρχεται πολύ συχνά στην Πάτρα για να δει οικογένεια, φίλους και συγγενείς. Συχνά, δε, δειπνεί στον «Θούριο», στο δημοφιλές εστιατόριο στη συμβολή Τριών Ναυάρχων και Ρήγα Φεραίου, ιδιοκτησίας του Κώστα Τρίγγου, εξαδέλφου του πατέρα της.

Η ίδια έχει πει ότι στην Πάτρα έκανε τις «πιο δυνατές φίλιες της». Και έχει σπουδαίο σύνδεσμο με την πόλη. Την οποία μνημονεύει σε κάθε συνέντευξη της. Μικρή ήθελε να γίνει κτηνίατρος.

Όσο για τις «Μέλισσες» και την φετινή πορεία της στο σήριαλ είναι εξαιρετικά φειδωλή αναφορικά με τις μελλοντικές εξελίξεις. Αυτό που είπε, προ ημερών, ήταν ότι «η Ασημίνα θ’ ανακαλύψει καινούργια όνειρα για τον εαυτό της. Μπορεί να βασανίσει ή να βασανιστεί, μπορεί να τιμωρηθεί… Δεν ξέρω. Πράγματα και θαύματα θα συμβούν… Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες».

Αλλά, απ’ ότι υποθέτουμε, ένας εκδότης ή δημοσιογράφος (τον υποδύεται ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος) θα είναι «καταλύτης» της φετινής παρουσίας της πατρινής «Ασημίνας» στο μεγάλης τηλεθέασης σήριαλ…

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top