ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι πολλοί «ειδικοί» της κοινωνικής δικτύωσης και οι πολιτικοί που πρέπει να σωπάσουν…

Vantarakis
Σωστή, λογική και εύστοχη η προσέγγιση του καθηγητή Υγιεινής στην Ιατρική του Πανεπιστημίου Πατρών Απόστολου Βανταράκη, για τους «ειδικούς» της κοινωνικής δικτύωσης.

Είπε, λοιπόν, ότι «ανεξάρτητα αν πρέπει να εμβολιαστούν ή όχι ειδικά οι άνω των 60 (κατά τη γνώμη μου πρέπει) δεν έχω καταλάβει ακόμα πως κινδυνεύει ένας εμβολιασμένος (που για αυτό εμβολιάστηκε) από έναν ανεμβολίαστο, που ολοένα αναφέρεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ‘ειδικούς’ στη Δημόσια Υγεία».

Και πρόσθεσε σε ανάρτηση του την Πέμπτη: «Ο εμβολιασμός είναι επιλογή όπως και κάθε υγειονομική πράξη (σημειωτέον, για να μην γράφετε ανοησίες, έχω εμβολιαστεί)…

Η Δημόσια Υγεία δεν προχωράει με κινδυνολογία, απειλές, ψέματα και μισές πληροφορίες. Αλλά μόνο με συστηματική ενημέρωση για όλα. Και βέβαια αφού σωπάσουν οι πολιτικοί να λένε ανοησίες και να δημιουργούν αντανακλαστικά στον κόσμο.

Θέλει σοβαρή επιστημονική αντιμετώπιση το θέμα. Αλλά κυρίως διαφάνεια και αλήθεια από όλους…». Αυτή την αλήθεια ψάχνουμε οι περισσότεροι. Εμβολιασμένοι και μη…

You may also like

Comments are closed.