ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Οι «Σκιές του Αιγαίου» εφορμούν με τα νέα ειδικά οχήματα—ΦΩΤΟ

Facebook
Twitter

Η ελίτ των Ειδικών Δυνάμεων ήδη έχει αρχίσει να εκπαιδεύεται στα νέα Οχήματα Ειδικών Αποστολών, τύπου POLARIS MRZR.

Η αρχή έγινε το διάστημα 5 – 14 Σεπτεμβρίου με την εκπαίδευση των Αξιωματικών και Υπαξιωματικών της ΔΕΠ.

Οι «Σκιές του Αιγαίου» της ΔΕΠ, στο πλαίσιο αναβάθμισης των επιχειρησιακών δυνατοτήτων της και των μέσων που διαθέτει, παρέλαβε 4 Οχήματα Ειδικών Αποστολών POLARIS MRZR με σκοπό την επιχειρησιακή τους αξιοποίηση σε όλα τα είδη αποστολών των Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων.

Μπορούν να αξιοποιηθούν σε αποστολές αναγνώρισης, επιτήρησης, άμεσης επιθετικής ενέργειας, καθώς και αποστολές υποστήριξης όπως μεταφορά υλικών και διακομιδές τραυματιών.

Τα εν λόγω Οχήματα Μάχης έχουν την δυνατότητα να φέρουν ένα μεγάλο εύρος οπλικών συστημάτων, από πολυβόλο minigun έως Αντιαρματικά Βλήματα ή Κατευθυνόμενες Ρουκέτες, καθώς και ειδικό εξοπλισμό παρατήρησης, επικοινωνιών και ηλεκτρονικού πολέμου, ενώ λόγω των τεχνικών προδιαγραφών τους δύναται να μεταφέρονται από Αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας και από Ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού.

Οι «Σκιές του Αιγαίου» εφορμούν με τα νέα ειδικά οχήματα Οι «Σκιές του Αιγαίου» εφορμούν με τα νέα ειδικά οχήματα Οι «Σκιές του Αιγαίου» εφορμούν με τα νέα ειδικά οχήματα

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top