ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι τσακωμοί, οι απειλές και οι εξωσυζυγικές σχέσεις – Αποκαλυπτικός Δασκαλάκης κατά Πισπιρίγκου

daskalakis manos

Ως μια θυελλώδη, τοξική σχέση περιέγραψε στο δικαστήριο ο Μάνος Δασκαλάκης τον γάμο του με τη μητέρα των παιδιών του, Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Μαινόμενος» Μάνος

Καυγάδες, χειροδικία, εξωσυζυγικές σχέσεις, τρία παιδιά που έφυγαν από τη ζωή και ένα που δε γεννήθηκε. Τη θυελλώδη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου περιέγραψε ο Μάνος Δασκαλάκης στη δίκη για την ανθρωποκτονία της κόρης του Τζωρτζίνας.

Ο μάρτυρας, χωρίς να στρέψει ούτε μία στιγμή το βλέμμα του προς την κατηγορούμενη, παραδέχθηκε πως είχε εξωσυζυγική σχέση, ενώ το ίδιο ισχυρίστηκε και για την εν διαστάσει σύζυγό του η οποία κρατούσε σημειώσεις.

«Υπήρξε ένας τσακωμός με την κατηγορουμένη για μια εξωσυζυγική σχέση. Σε αυτόν τον τσακωμό άκουγε η Τζωρτζίνα και πήρα το παιδί και το άλλαξα δωμάτιο. Επειδή εκείνη συνέχιζε και εγώ δεν ήθελα το παιδί μου να βλέπει τέτοια, της έριξα ένα χαστούκι».

Ο μάρτυρας ανέφερε πως πριν η 9χρονη κόρη του υποστεί ανακοπή αλλά και πριν φύγει από τη ζωή λίγους μήνες μετά, η σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου είχε διαρραγεί.

«Το κίνητρο, κατά το κατηγορητήριο, είναι, και το κατηγορητήριο είναι ιερό πράγμα, ότι τα σκότωσε γιατί ήθελε να κερδίσει τον Μάνο, σκοτώνοντας δηλαδή τα παιδιά θα έφερνε τον Μάνο κοντά. Ο Μάνος λέει τα σκότωσε για να με εκδικηθεί επειδή τα αγαπούσα πάρα πολύ», σημείωσε ο δικηγόρος της κατηγορουμένης, Αλέξης Κούγιας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης ωστόσο, χαρακτήρισε υποδειγματική τη συμπεριφορά της 34χρονης.

Πρόεδρος: Η συμπεριφορά της πως ήταν;

Μ. Δασκαλάκης: Άψογη, το τάιζε, το φρόντιζε, ό,τι κάνει μία μάνα αλλά υπερπροστατευτική.

Πρόεδρος: Εκδήλωνε τα συναισθήματα της;

Μ. Δασκαλάκης: Έπαιζε, τραγουδούσε, το κρατούσε αγκαλιά, του έλεγε ότι το αγαπάει.

Αιτήματα Πισπιρίγκου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, με δάκρυα στα μάτια, άκουσε τον δικηγόρο της, Αλέξη Κούγια, να λέει πως είναι αθώα και να υποβάλει μία σειρά από αιτήματα.

* Εξέταση μαρτύρων ειδικών γνώσεων για την κεταμίνη

* Διαβίβαση εγγράφων για την κεταμίνη από το νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού

* Νέα τοξικολογική εξέταση στο αίμα της Τζωρτζίνας

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου προανήγγειλε μάλιστα πως στην επόμενη συνεδρίαση θα προσκομιστούν στοιχεία που θα οδηγήσουν κάποιον στο ακροατήριο ως κατηγορούμενο.

You may also like

Χωρίς τίτλο 1 ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Δεκτό έγινε το αίτημα της υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου για κατάθεση της γιατρού της Τζωρτζίνας! Ακούστε όμως τι έλεγε η παιδοκαρδιολόγος

Ομόφωνα αποδέχθηκε το ΜΟΔ το αίτημα της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου για κλήτευση της παιδοκαρδιολόγου Αγγελικής ...

Comments are closed.