ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Οικονόμου: Πιλοτικό πρόγραμμα 3η e-λικία για ψηφιακή ενδυνάμωση ατόμων άνω των 65

Facebook
Twitter
Στη δράση ψηφιακής κατάρτισης ατόμων άνω των 65 ετών αναφέρεται, με ανάρτησή του στο Twitter, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Το πιλοτικό πρόγραμμα “3η e-λικία” στοχεύει στην ψηφιακή ενδυνάμωση ατόμων άνω των 65 ετών», σημειώνει στην ανάρτησή του και επισημαίνει: «Με σχέδιο επιχειρείται η υποστήριξη για ενέργειες όπως: διενέργεια ηλεκτρονικών πληρωμών, δυνατότητα πλοήγησης, έκδοση εξουσιοδότησης & υπεύθυνης δήλωσης, χρήση πιστοποιητικών».

 

Η πιλοτική δράση ξεκινά σήμερα, 1η Ιουνίου, και θα διαρκέσει έξι μήνες. Στόχος του προγράμματος «3η e-λικία» -που ξεκινά με πρωτοβουλία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στους Δήμους Καβάλας και Φλώρινας- είναι η ψηφιακή ενδυνάμωση των πολιτών και εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της υλοποίησης των έργων της Βίβλου Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο τέλος της πιλοτικής εφαρμογής θα αξιολογηθούν τα άμεσα οφέλη και θα αποτελέσουν τη βάση για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του ευρύτερου έργου που θα υλοποιηθεί σε όλη τη χώρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top