ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Οίτυλο Μάνης: «Κολυμπάμε για τον αυτισμό» στις 26 και 27 Ιουνίου

Facebook
Twitter
Το Oceanman αποτελεί παγκοσμίως την κορυφαία διεθνή διοργάνωση κολύμβησης, ανοιχτής θάλασσας.

Σήμερα Σάββατο 26 Ιουνίου και αύριο Κυριακή 27 στο πανέμορφο Οίτυλο της Μάνης, ύστερα από ένα χρόνο «απουσίας» ελέω της πανδημίας, το «Oceanman Greece» επιστρέφει για 4η φορά στη χώρα μας και υποδέχεται αθλητές απ’ όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Ο εκ των διοργανωτών του Oceanman Greece & Cyprus, Αρμάνδος Λινάρδος μιλώντας χθες το πρωί στην ΕΡΤ Καλαμάτας, τόνισε πως η φετινή διοργάνωση υλοποιείται με βάση το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο και την έγκριση της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΥΕΕ-ΓΓΑ), σεβόμενη απόλυτα τις συνθήκες της πανδημίας.

Προτεραιότητα, πρόσθεσε, είναι η ασφάλεια της υγείας των αθλητών με υποχρεωτική διενέργεια rapid test για την συμμετοχή και εκκινήσεις κατά κύματα,

Ο κ. Λινάρδος έκανε γνωστό ότι το μήνυμα της φετινής διοργάνωσης είναι «Κολυμπάμε για τον αυτισμό» με σκοπό την ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών και την αποδοχή του αυτισμού.

Επίσης, έκανε γνωστό ότι φέτος συμμετέχουν περισσότεροι από 600 αθλητές από συνολικά 45 χώρες προσφέροντας παράλληλα σημαντική «ένεση» στον τουρισμό και την τοπική οικονομία.

Κλείνοντας ο κ. Λινάρδος χαρακτήρισε αλματώδη την ανάπτυξη της διοργάνωσσης καθώς ξεκίνησε το 2015 να πραγματοποιείται σε 4 χώρες και σήμερα αριθμεί 24 διαφορετικούς προορισμούς από την Αυστραλία μέχρι το Μεξικό! Κάθε χρόνο δε προστίθενται και άλλες χώρες, με κριτήρια την αποκάλυψη κρυφών κολυμβητικών παραδείσων, όπως το Λιμένι της Μάνης.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top