ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Όλγα Τρέμη: Η πρώτη αντίδραση στις αποκαλύψεις του Ανδρέα Μικρούτσικου

Facebook
Twitter

Σάλο προκάλεσαν οι λεπτομερείς αποκαλύψεις του Ανδρέα Μικρούτσικο για την Όλγα Τρέμη και την προσωπική τους επαφή, πριν από πολλά χρόνια, τις τελευταίες ημέρες. Μέσα από τον αέρα του Happy Day στον Alpha, το πρωινό της Παρασκευής, γνωστοποιήθηκε η πρώτη αντίδραση της δημοσιογράφου και άνκοργουμαν στον απόηχο της πολυσυζητημένης συνέντευξη

Ειδικότερα, η Τίνα Μεσσαροπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μίλησα με την Όλγα Τρέμη χθες, με πήρε τηλέφωνο γιατί είχαμε ανταλλάξει ένα μήνυμα την ημέρα που εκδόθηκε η συνέντευξη και βγήκε στη δημοσιότητα. Με πήρε εκείνη τηλέφωνο. Δεν θέλω όμως να μιλήσω γιατί είναι μια πολύ περίεργη κατάσταση, ούτε εξ ονόματος της Όλγας Τρέμη ούτε έχω και την άδεια να μιλήσω εξ ονόματος της. Το μόνο που θα σας πω είναι αυτό που εξέλαβα εγώ, ως Τίνα, σε μια καθ’ όλα προσωπική κουβέντα και είναι ότι την άκουσα μουδιασμένη και σοκαρισμένη. Αυτό δηλαδή που είμαστε όλοι μας».

«Σε καμία περίπτωση δεν νομίζω πως ήταν χαμογελαστή ή χαλαρή. Εγώ που την ξέρω και έχουμε πει με την Όλγα Τρέμη δυο κουβέντες παραπάνω δεν την άκουσα ούτε χαμογελαστή ούτε να διασκεδάζει. Από την άλλη είναι ένας άνθρωπος που έχει δεχθεί κατά καιρούς διάφορα πυρά, γνωρίζει πως είναι όλη αυτή η κατάσταση και είναι σε μια κατάσταση να μη δώσουμε σε όλο αυτό κι άλλη περαιτέρω έκταση».

«Επειδή ο Ανδρέας είναι ένας κύριος με Κ κεφαλαίο, είμαι σίγουρη ότι η πρόθεση του δεν ήταν κακή και έχει μετανιώσει για αυτό που έγινε όπως έγινε. Γιατί αυτός μπορεί να ήθελε να θυμηθεί μια μετεφηβική ιστορία αλλά τελικά ο τρόπος με τον οποίο αυτή αποτυπώθηκε σε ένα περιοδικό, με τις λεπτομέρειες και χωρίς τη συναίνεση, τέλος» υπογράμμισε, με τη σειρά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day την Παρασκευή στον Alpha.

https://www.zappit.gr/

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top