ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΑΞΙΔΙ

Ολλανδικό ταξιδιωτικό γραφείο στέλνει «πειραματικά» 200 τουρίστες στη Ρόδο

peirama rhodos
Oλλανδικό ταξιδιωτικό γραφείο σκοπεύει να στείλει 200 ανθρώπους σε μια 8ήμερη “απόδραση” στην Ελλάδα, με σκοπό να διαπιστώσει, αν ο τουρισμός είναι εφικτός, μέσα στην πανδημία του κορονοϊού.

Όσοι επιλεγούν, θα περάσουν τις διακοπές τους σε ένα all-inclusive ξενοδοχείο στη Ρόδο με κόστος μόλις 399 ευρώ το άτομο, υπάρχουν ωστόσο μερικές προϋποθέσεις. Οι Ολλανδοί τουρίστες δεν θα μπορούν να βγουν από το resort, ενώ επιστρέφοντας στη χώρα τους, θα περάσουν 10 μέρες καραντίνα.

Η ταξιδιωτική εταιρεία προσφέρει 200 περίπου εισιτήρια σε ανθρώπους ηλικίας από 18-70 ετών, που θα επιλεγούν με βάση κριτηρίων που θα θέσει η κυβέρνηση, ενώ οι ταξιδιώτες θα υποβάλλονται σε τεστ κορονοϊού πριν και μετά το ταξίδι τους. Σε περίπτωση που κάποιος εμφανίσει συμπτώματα, θα πρέπει να μείνει σε καραντίνα, σε ειδικά ξενοδοχεία covid στην Ελλάδα, με τα έξοδα καλυμμένα από την εταιρεία.

Κάτω όμως και από αυτές τις συνθήκες, τουλάχιστον 25.000 άνθρωποι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το ταξιδιωτικό πείραμα, το οποίο υποστηρίζεται επισήμως από το ολλανδικό κράτος.

You may also like

Comments are closed.