ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολυμπία Οδός: Νυχτερινή διακοπή κυκλοφορίας (19/07-20/07) μεταξύ κόμβων Πάτρας -Κ1 και Εγλυκάδας

olumpia odos
Ολιγόωρη νυχτερινή διακοπή κυκλοφορίας προγραμματίστηκε από την Ολυμπία Οδό, στο τμήμα μεταξύ των κόμβων Πάτρας – Κ1 (Χ.Θ. 205,150) και Εγλυκάδας (Χ.Θ. 212,600), για την εκτέλεση εργασιών βαθμονόμησης και δοκιμών της εύρυθμης λειτουργίας των καμερών του συστήματος αυτόματης ανίχνευσης συμβάντων, των σηράγγων της Ευρείας Παράκαμψης Πάτρας.

Συγκεκριμένα, θα ισχύσει:

  • τη Δευτέρα 19/7 από τις 21:00 έως τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, στο ρεύμα προς Πύργο και
  • την Τρίτη 20/7 από τις 21:00 έως τις 07:00 το πρωί της επόμενης μέρας, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια των ρυθμίσεων αυτών, η κυκλοφορία προς Πύργο θα εκτρέπεται από τον Κόμβο Πάτρας – Κ1 και η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται μέσω των οδών: Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Πατρών, Κανελλοπούλου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Ακτή Δυμαίων, Ελευθερίου Βενιζέλου και θα επανέρχεται στην Ευρεία Παράκαμψη Πατρών, μέσω του Κόμβου της Εγλυκάδας.

Αντίστοιχα, η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εξυπηρετείται μέσω των οδών: Ελευθερίου Βενιζέλου, Ακτής Δυμαίων, Τριών Ναυάρχων, Αγίου Ανδρέα, Νόρμαν, Ηρώων Πολυτεχνείου, Κανελλοπούλου και θα επανέρχεται στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Πατρών στο ύψος του κόμβου Πάτρας-Κ1.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τις εν λόγω περιοχές.

You may also like

Comments are closed.