ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 – Παρίσι: Κυματίζει η σημαία στον Πύργο του Άιφελ

Facebook
Twitter
Μια τεράστια σημαία του Παρισιού 2024 ξεδιπλώθηκε στην κορυφή του Πύργου του Άιφελ στις 8 Ιουνίου, καθώς η γαλλική πρωτεύουσα εντείνει τις προετοιμασίες της για την τελετή παράδοσης στο τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Η επίσημη παράδοση της Ολυμπιακής σημαίας θα είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία της τελετής λήξης των εφετινών Αγώνων, η οποία είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο στις 8 Αυγούστου.

Το τεστ που πραγματοποιήθηκε στον Πύργο του Άιφελ, προσέφερε μια πρώιμη γεύση των εκδηλώσεων, που θα ακολουθήσουν στην τελετή παράδοσης.

«Λιγότερο από 50 ημέρες πριν από την Τελετή Έναρξης των Αγώνων του Τόκιο 2020, σκεφτόμαστε τους Ιάπωνες ομολόγους μας και ανυπομονούμε για την έναρξη των Αγώνων», δήλωσε ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής του Παρίσι 2024, Τόνι Εστανγκέτ, προσθέτοντας: «Το Παρίσι 2024 ετοιμάζεται επίσης για το Τόκιο. Σήμερα ήταν απλώς μια δοκιμή, αλλά στέλνουμε μια πρόσκληση στο γαλλικό κοινό και σε ολόκληρο τον κόσμο να έρθουν μαζί μας στις 8 Αυγούστου για την πρώτη τελετή του Παρισιού 2024».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top