ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ολυμπιακός: Χαμός, έφυγαν 300 διαρκείας μέσα σε λίγες ώρες!

Facebook
Twitter

Η σπουδαία μεταγραφή του τεράστιου Μαρσέλο έχει προκαλέσει παροξυσμό στον κόσμο του Ολυμπιακού, με τους οπαδούς του πειραϊκού συλλόγου το Σάββατο να σχηματίζουν ουρές στο «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να αγοράσουν διαρκείας και να κλείσουν μόνιμη θέση στο φαληρικό γήπεδο για τους εφετινούς εντός έδρας αγώνες των πρωταθλητών.

 

Χθες, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της τεράστιας μεταγραφή του παγκόσμιου Μαρσέλο, έφυγαν 300 διαρκείας, δείγμα του παροξυσμού που επικρατεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού.

Μάλιστα ακόμα και μετά την παρέλευση του χθεσινού ωραρίου διάθεσης των καρτών διαρκείας, αρκετοί ήταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού που μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης με τον Ιωνικό, επισκέφθηκαν το Τμήμα Μελών για να προχωρήσουν στην έκδοση της Κάρτας Μέλους, προκειμένου να έχουν δικαίωμα αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ.

 

Η  διάθεση των διαρκείας διεξάγεται και πάλι ηλεκτρονικά όλο το 24ωρο ενώ από αύριο Δευτέρα (5/9) θα συνεχιστεί καθημερινά  και από τα εκδοτήρια στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 10:00 έως τις 18:00. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, που είναι ενθουσιασμένος από τις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις, δείχνει ξανά την στήριξη και την εμπιστοσύνη του στην ομάδα.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top