ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα: Σοκαριστικό βίντεο από τον ξυλοδαρμό της 31χρονης

Facebook
Twitter

Εικόνες σοκ από τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε την Πρωτοχρονιά η 31χρονη, που εγκλωβίστηκε από τον πρώην σύντροφο της μέσα στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Στο βίντεο διάρκειας ενός λεπτού και 54 δευτερολέπτων που παρουσιάζει το newsit.gr αποτυπώνεται η βιαιότητα του 34χρονου Αιγυπτίου, ο οποίος εκτός εαυτού χτυπάει την 31χρονη πρώην σύντροφο του και την απειλεί ότι θα την σκοτώσει.

Το βίντεο που προκαλεί αποτροπιασμό, έχει τραβηχτεί από τον 34χρονο Αιγύπτιο, ο οποίος μάλιστα μετέδωσε την κακοποίηση της γυναίκας live μέσω facebook σε φίλους του.

Στην αρχή του βίντεο, ο Αιγύπτιος μαζί με την 31χρονη πρώην σύντροφο του, εμφανίζονται καθισμένοι σε καναπέ στο σπίτι 34χρονου. Η γυναίκα με τον τρόμο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της κάθεται αμίλητη, ενώ βλέπει τον πρώην σύντροφο της να βάζει την κάμερα του κινητού της απέναντι της και να κάνει live μετάδοση στο facebook. Αφού αρχίζει να μιλάει στην 31χρονη για τον ανδρισμό του, στη συνέχεια βγάζει τη ζώνη από το παντελόνι του. Η γυναίκα ανήμπορη να αντιδράσει τον παρακολουθεί φοβισμένη. Από τα χείλη της δεν βγαίνει ούτε μια λέξη, ενώ το μόνο που κάνει είναι να σηκώνει τα χέρια της για να αμυνθεί.

Ο Αιγύπτιος κάποια στιγμή σηκώνεται από τον καναπέ και με το σώμα του σκεπάζει το κορμί της πρώην συντρόφου του. Αρχίζει με το ένα χέρι να την χτυπάει με μπουνιές και χαστούκια στο πρόσωπο, ενώ με το άλλο την κρατά από το λαιμό.

Αφού σταματά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα, στη συνέχεια αρπάζει την 31χρονη από τα μαλλιά και φέρνει το κεφάλι της κοντά στην κάμερα, που μεταδίδει live στους φίλους του. Εκεί, θα συνεχίσει να τη χτυπά με μανία στο πρόσωπο. Η κοπέλα που κλαίει, αιμορραγεί στο πρόσωπο, ενώ τον παρακαλά να σταματήσει το βάναυσο έργο.

Ο Αιγύπτιος τελικά αφού αποδεικνύει τον «ανδρισμό» του στους φίλους του, σταματά τη live μετάδοση. Λίγη ώρα αργότερα, ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας χτύπησαν την πόρτα τους διαμερίσματος του στον Άγιο Παντελεήμονα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top