ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ: Πολυτελή ζωή έκανε ο βραβευμένος πρώην αστυνομικός – «εισπράκτορας» στο κύκλωμα απατεώνων!

Facebook
Twitter
astynomikos_egklimatiki_organosi (2)

 Του Κ. Φλαμή (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ)

Ομολόγησε τελικά ο Πατρινός πρώην αστυνομικός τη συμμετοχή του στην απάτη σε βάρος 74χρονης στην Πάτρα, την περασμένη εβδομάδα, αποσπώντας 40.000€ με πρόσχημα τον τραυματισμό της κόρης της, σε δήθεν τροχαίο.

Υποστήριξε πως ήταν η πρώτη του «δουλειά» με το κύκλωμα έχοντας τον ρόλο του «εισπράκτορα» και θα λάμβανε 1.500€.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έφθασαν στα ίχνη του συνταξιούχου της ΕΛΑΣ, που αποστρατεύθηκε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του κατά τη διάρκεια της καταδίωξης του Νίκου Μαζιώτη, από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τη μηχανή τύπου BMW με την οποία διέφυγε από το σπίτι της 74χρονης στα Βραχνέικα.

 

Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για τον αστυνομικό που είχε τιμηθεί κιόλας μετά τον πυροβολισμό του για την σύλληψη Μαζιώτη! Ο συγκεκριμένος άνδρας φαίνεται πως αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα και τελικά έλαβε σύνταξη από την ΕΛ.ΑΣ. Όμως η συνέχεια ήταν πολύ άσχημη για εκείνον,  αφού συνελήφθη γιατί παρέλαβε από την 72χρονη γυναίκα το χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ, για το… δήθεν χειρουργείο της κόρης της! Η απάτη είχε σημειωθεί στις 10 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι και εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι ταυτοποίησαν τον άνδρα που παρέλαβε τα χρήματα από την 72χρονη με… πρόσχημα να τα δώσει στον γιατρό για να χειρουργήσει την κόρη της, η οποία έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος! Όμως στην πορεία αποδείχθηκε πως η κόρη της 72χρονης δεν ενεπλάκη σε κανένα τροχαίο και ουδέποτε τραυματίστηκε, αλλά δυστυχώς η ηλικιωμένη έπεσε στην παγίδα απατεώνων. Τα στοιχεία που είχε η Ασφάλεια Πατρών ήταν σημαντικά από την πρώτη στιγμή, και όλα έδειχναν πως οι Αρχές θα φθάσουν γρήγορα στα ίχνη του δράστη. Μάλιστα εντοπίστηκε και υλικό από γειτονικές κάμερες κλειστού κυκλώματος. Οι κάμερες στην ευρύτερη περιοχή αποτύπωσαν την μηχανή τύπου BMW με την οποία διέφυγε από το σημείο, αλλά και τον σωματότυπο και τα χαρακτηριστικά του, τα οποία ήταν ιδιαιτέρως γνώριμα στους αστυνομικούς κύκλους. Και αυτό, γιατί ο συγκεκριμένος άνδρας, συνταξιούχος της ΕΛ.ΑΣ. αναγνωρίστηκε από την παθούσα.

\

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Πάντως θα πρέπει να τονιστεί πως δεν βρέθηκαν στην κατοχή του τα χρήματα, τα οποία φέρεται να υποστήριξε πως τα είχε δώσει σε άτομο που κατοικεί στην Βόρεια Ελλάδα και ήταν αυτός που επικοινώνησε με την παθούσα, παριστάνοντας τον γιατρό, όμως φέρεται να παραδέχθηκε την «περιφερειακή» δράση του στην υπόθεση. Οι έρευνες συνεχίζονται μέχρι να εξαρθρωθεί το κύκλωμα των απατεώνων.

 

Ο αστυνομικός προέρχεται από πλούσια οικογένεια, ο πατέρας του γνωστός επιχειρηματίας στον χώρο των οικοδομών, ενώ τελευταια ο πρώην ένστολος «κυκλοφορούσε» με νέα αυτοκίνητα, ενώ έδειχνε να κάνει πολυτελή ζωή!

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top