ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Οπαδική βία: Σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Κ. Μητσοτάκη

Facebook
Twitter
Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη βία στον αθλητισμό θα πραγματοποιηθεί στις 9.30 το πρωί, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συμμετοχή του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και των συναρμόδιων υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, και Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα.

Η σύσκεψη έρχεται στον απόηχο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, και ενώ οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Μητσοτάκης είχε επικοινωνήσει προ ημερών με την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ζητώντας να δοθεί προτεραιότητα στην εξιχνίαση του συγκεκριμένου εγκλήματος.

Σημειώνεται πως στα χέρια των διωκτικών αρχών βρίσκονται από χθες το βράδυ οι βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία του 19χρονου. Πρόκειται για σεσημασμένους χούλιγκαν του ΠΑΟΚ, με το DNA και τα δακτυλικά αποτυπώματά τους να τους «δένουν» με τον θανάσιμο τραυματισμό του άτυχου νεαρού.

Από την έρευνα της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ταυτοποιήθηκαν δέκα άτομα για συμμετοχή στην επίθεση, πέραν του αλβανικής καταγωγής 23χρονου, που συνελήφθη την Τετάρτη και απολογείται σήμερα στον ανακριτή.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top