ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΟΠΕΚΑ – Επίδομα Παιδιού: Πρόβλημα με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων

Facebook
Twitter

Σοβαρό τεχνικό πρόβλημα παρουσιάζει η πλατφόρμα υποβολής αίτησης στην σελίδα του ΟΠΕΚΑ, για το επίδομα παιδιού Α21, όπως καταγγέλλουν στο aftodioikisi.gr πολίτες που επιχειρούν να υποβάλλουν τα στοιχεία τους από το βράδυ της Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου.

Όπως ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΑ, η πλατφόρμα άνοιξε για τις αιτήσεις του 2024 από τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου. Ωστόσο όπως καταγγέλλουν αναγνώστες του aftodioikisi.gr που επιχείρησαν να υποβάλλουν την αίτηση τους μέσω της σελίδας του Οργανισμού δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία.

Σύμφωνα με τους πολίτες αφού αρχικά μπήκαν στη σελίδα με χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης τους στο TAXISnet, μόλις έφτασαν στο σημείο να πληκτρολογούν τον ΑΜΚΑ τους, το σύστημα «μπλοκάρει» και στην οθόνη τους εμφανίζεται το μήνυμα: «Παρουσιάστηκε μη αναμενόμενο λάθος κατά την εκτέλεση της τελευταίας εργασία. Παρακαλούμε δοκιμάστε πάλι σε λίγο». Ομως το συγκεκριμένο μήνυμα εμφανίζεται σύμφωνα με τις καταγγελίες τις τελευταίες 18 ώρες!

Το μήνυμα που εμφανίζεται στην πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ:

Θυμίζουμε ότι η πλατφόρμα των αιτήσεων θα παραμείνει ανοικτή και θα δέχεται νέες αιτήσεις έως τη Δευτέρα 11 Μαρτίου και ώρα 18.00. Στη συνέχεια θα κλείσει προσωρινά (στις 29 Μαρτίου) προκειμένου να γίνει η επεξεργασία των πρώτων αιτήσεων, καθώς και η εκκαθάριση της πληρωμής του πρώτου διμήνου του έτους 2024.

Ωστόσο ο ΟΠΕΚΑ χρειάζεται να απαντήσει για το πρόβλημα που υπάρχει στο σύστημα του, σύμφωνα με τις καταγγελίες των πολιτών.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top