ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ώρα Πατρών: Άλλα στα λόγια, άλλα στην πράξη για τη δημοτική αρχή

Facebook
Twitter
Ακολουθεί παρακάτω η επίσημη τοποθέτηση της Ώρας Πατρών για το τηλεφωνικό κέντρο της ΔΕΥΑΠ:

Η δημοτική αρχή του κ. Πελετίδη εφαρμόζει σταθερά και με συνέπεια την παροιμία “αλλά στα λόγια, άλλα στην πράξη”.

Στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΥΑΠ στις 25/06 η δημοτική αρχή δρομολόγησε εκ νέου την ανάθεση του τηλεφωνικού κέντρου της επιχείρησης σε ιδιώτη έναντι προϋπολογισμένου ποσού 74.000€!

Ο εκπρόσωπος του συλλόγου των εργαζομένων καταψήφισε την πρόταση εκφράζοντας την αντίθεσή του, για την εκ της πλαγίας ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών. Σημειώνεται, ότι το τηλεφωνικό κέντρο το απόγευμα και το βράδυ “γυρίζει” στην ΔΕΥΑΠ. Με ενίσχυση του προσωπικού θα μπορούσε, να γίνει αποκλειστικά από εργαζόμενους της ΔΕΥΑΠ.

Η πρόταση της Ώρας Πατρών όπως εκφράστηκε από τον εκπρόσωπό μας Ηλία Κωνσταντάτο για τη συγκεκριμένη υπηρεσία της ΔΕΥΑΠ είναι, να ενισχυθεί το υπάρχον προσωπικό από εργαζόμενους ή δυνατόν από κοινωνικά ευπαθείς ομάδες μέσω αντίστοιχου προγράμματος του ΟΑΕΔ και να στελεχωθεί η υπηρεσία του τηλεφωνικού κέντρου.

Επισυνάπτεται σχετική πρόσκληση που προβλέπει ο ΟΑΕΔ για τις ευπαθείς ομάδες.

Σε κάθε περίπτωση είναι προτιμότερο οι εργαζόμενοι, να προέρχονται από την πόλη μας και όχι οι υπηρεσίες να παρέχονται από κάποιον ιδιώτη στην Αθήνα που “νοικιάζει” προσωπικό με αμφίβολες συνθήκες εργασίας.

Έτσι στην πράξη εφαρμόζετε κ. Πελετίδη την πολιτική, που αντιτίθεται στην άλωση των δήμων από ιδιώτες και προσπαθεί να επιβάλλει η κυβέρνηση της ΝΔ.

Με τις ενέργειές σας γίνεστε εφαλτήριο της νεοφιλελεύθερης πολιτικής, όλα στον ιδιώτη, ελαστικές μορφές εργασίας, ενοικίαση εργαζομένων.

Είμαστε αντίθετοι με αυτή την πολιτική, συντασσόμαστε για την άμεση πρόσληψη του απαιτούμενου προσωπικού τόσο στη ΔΕΥΑΠ, όσο και στο σύνολο των υπηρεσιών του Δήμου.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top