ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ώρα Πατρών: Θα συμμετάσχει στην κινητοποίηση της Τρίτη 26 Ιουλίου στην Αθήνα

2021 01 13 1022 roros giorgos

Το ότι θα συμμετάσχει τόσο στις συναντήσεις της Δευτέρας 25 Ιουλίου όσο και στην κινητοποίηση της Τρίτης 26 Ιουλίου γνωστοποιεί η δημοτική παράταξη «Ώρα Πατρών» με ανακοίνωσή της.

Συνεχίζοντας η ανακοίνωση, σημειώνονται τα εξής: «Θέλουμε όμως εδώ να επισημάνουμε άλλη μία φορά την ανακολουθία της Δημοτικής Αρχής.

Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν να υπερασπίσουμε τους εργαζόμενους στο δικαστήριο την Τρίτη 12/07/22 και στη συνέχεια να πραγματοποιήσουμε κινητοποιήσεις.

Η δημοτική αρχή δεν σεβάστηκε την απόφαση της πλειοψηφίας, στο δικαστήριο ζήτησε αναβολή, χωρίς να εισακουστεί και η πρόταση για αναβολή δεν έγινε αποδεκτή,

Τις κινητοποιήσεις δε, οργάνωσε χωρίς να ζητήσει την άποψη των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και των ίδιων των εργαζομένων που μόλις δικαιώθηκαν.

Έφτασε δε στο οξύμωρο ή “Δημοτική αρχή να καλεί το Δημοτικό συμβούλιο” να συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις !!!

Η άμαξα δηλαδή μπροστά από το άλογο…

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου μας ενημέρωσε ότι έχει αποσταλεί έγγραφο σε όλα τα κόμματα ώστε οι συναντήσεις να πραγματοποιηθούν στα γραφεία τους στην Βουλή.

Στο πρόγραμμα που μας απέστειλε το γραφείο του Δημάρχου, περιλαμβάνει συνάντηση με τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ, Κιναλ-ΠΑΣΟΚ, Μερα25, Ελληνική Λύση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία τους στην Βουλή….. Εξαιρείται η συνάντηση με τον ΚΚΕ που θα πραγματοποιηθεί στον Περισσό, αργά το απόγευμα.

Ο επικεφαλής μας Ρώρος Γιώργος απέστειλε την ακόλουθη επιστολή προς τον Δήμαρχο τονίζοντας ότι την αρχή του δικαίου και της ισονομίας.

“Στις συναντήσεις με τα πολιτικά κόμματα ενώ συμφωνήσαμε με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μελά ότι οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην Βουλή εξαιρείται το ΚΚΕ και μας καλείται η συνάντηση να γίνει στον Περισσό. Το ΚΚΕ είναι κοινοβουλευτικό κόμμα, διαθέτει επομένως γραφεία στο κοινοβούλιο.
Σας καλούμε η συνάντηση να γίνει στο κοινοβούλιο όπως και με όλα τα άλλα κόμματα στην αρχή του δικαίου και της ισονομίας.”
Οι διασπαστικές κινήσεις και η προσπάθεια κομματικού εναγκαλισμού δεν οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα.
Η διεκδίκηση απαιτεί ενότητα και ομοψυχία, η παράταξή μας θα τις υπερασπιστεί και θα τις διαφυλάξει..».

You may also like

Comments are closed.