ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ώρα Πατρών: Το ΕΕΕΕΚ στα χέρια εισαγγελέα

Facebook
Twitter

“Το προηγούμενο διάστημα  ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΕΕΕΚ ΑΧΑΪΑΣ έκανε έκκληση στο Δήμο Πατρέων, επειδή για μεγάλο χρονικό διάστημα  ο χώρος που στεγάζεται το ίδρυμα στα Μποζαΐτικα στο κτίριο ιδιοκτησίας Εθνικού Ιδρύματος Κωφών, δεν τυγχάνει των παρεμβάσεων, προκειμένου να υπάρχει εύρυθμη λειτουργία.

Ως γνωστόν εκεί σπουδάζουν μαθητές με ειδικά προβλήματα. Παράλληλα κάλεσε τις παρατάξεις να επισκεφτούν το κτίριο και να κάνουν τις δικές τους παρεμβάσεις”.

299293998 10229830894575777 3189928945340387643 n

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη Ώρα Πατρών με επικεφαλής τον Γιώργο Ρώρο προσθέτοντας τα εξής:

“Η παράταξή μας Ωρα Πατρών επισκέφτηκε το κτίριο διαπίστωσε τα προβλήματα που υπάρχουν και ενημέρωσε την αρμόδια αντιδημαρχία.

Στο δελτίο το οποίο είχαμε εκδώσει αναφέραμε για τον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου  με χόρτα πλέον του ενός μέτρου, προαύλιο με χώμα γεμάτο νερά, αίθουσες χωρισμένες με πρόχειρες ξυλοκατασκευές που παραδίδονται μαθήματα συγχρόνως σε τρία διαφορετικά τμήματα, χώρος φροντίδας των μαθητών στο διάδρομο αίθουσες απαγορευτικές για μαθητές με κινητικά προβλήματα. Όλα αυτά δεν τιμούν την πόλη μας και ιδιαίτερα τον τρίτο Δήμο.

Δυστυχώς για άλλη μία φορά ο αντιδήμαρχος κ. Πετρόπουλος αντί να ενσκήψει και λύσει τα προβλήματα, προτίμησε να επιτεθεί εναντίον της παράταξής μας και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Για άλλη μία φορά η δημοτική αρχή του κ. Πελετίδη αποποιείται των ευθυνών και φυσικά τις ευθύνες  έχουν οι “άλλοι”. Τέτοια  απαξίωση για το αναπηρικό κίνημα δεν την έχουμε συναντήσει από δημοτική αρχή.

Φίλα προσκείμενοι στην Δημοτική αρχή περιγελώντας χρησιμοποίησαν απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τους γονείς αποκαλώντας τους “σκύβαλα”. Αντίστοιχη αντιμετώπιση είχε μητέρα που ζήτησε να τοποθετηθεί ασανσέρ στο 2ο Γυμνάσιο και επί έξι μήνες ο αντιδήμαρχος κορόιδευε ότι έχει μπλέξει με τη γραφειοκρατία, χωρίς να έχει κάνει το παραμικρό.

Έφτασε στο σημείο  στο Δημοτικό Συμβούλιο σε σχετική ερώτηση μας δήθεν να διαμαρτύρεται με έντονο τρόπο για να δεχθεί την προτροπή της προέδρου αλλά και μελών της παράταξής του να βγει από την αίθουσα.

IMG 20220825 101658

Οι διαστάσεις που πήρε το θέμα του ΕΕΕΚ προκάλεσε την δικαιοσύνη. Πληροφορηθήκαμε ότι αρμόδιος εισαγγελέας ανέλαβε την υπόθεση και έχει ξεκινήσει έρευνες.

Μία εξέλιξη που δεν τιμά τη δημοτική αρχή που αυτοαποκαλείται  “προοδευτική”.

Η παράταξη μας Ώρα Πατρών είναι δίπλα με τους γονείς, τα παιδιά, τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας”.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top