ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Οργιάζει η πορνεία στην Δυτική Αχαΐα

16

του Κωνσταντίνου Φλαμή

Οργιάζει η πορνεία στην Δυτική Αχαΐα και την Βόρεια Ηλεία. «Αλήθεια που κάνουν σεξ οι Μπαγκλαντέζοι, οι Πακιστανοί και οι υπόλοιποι εργάτες γης που βρίσκονται για αρκετούς μήνες στα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας και των γύρων περιοχών»; Η απάντηση έρχεται από τους ίδιους: «Υπάρχουν σπίτια , τα περισσότερα μέσα στα χωράφια, που έχουν γυναίκες και με 20 ευρώ πάμε»!

Σύμφωνα με τους ίδιους οι γυναίκες κατάγονται κυρίως από τη Βουλγαρία, ενώ κάποιος μπορεί να βρει μέχρι και… «chinese girls»! Όσο για το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης αυτών των «σπιτιών»; Οι ίδιοι οι εργάτες φράουλας αναφέρουν πως τα κατέχουν Έλληνες, Ρουμάνοι, Βούλγαροι και κάποιοι ρομά! Σύμφωνα με τις καταγγελίες των αλλοδαπών εργατών γης, οι περισσότερες γυναίκες διαβιούν κάτω από άθλιες συνθήκες σε παράγκες, είναι βρώμικες όχι ιδιαίτερα όμορφες, παραμένουν κλειδωμένες σε δωματιάκια, και δεν βγαίνουν έξω παρά μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις. Τα «σπίτια» δουλεύουν μέρα νύχτα, οι γυναίκες δεν μιλούν ποτέ, δεν αναφέρουν ποτέ το όνομά τους και χρησιμοποιούν συνήθως ψευδώνυμο! Τα περισσότερα σπίτια βρίσκονται διασκορπισμένα στα χωράφια, «χωμένα» ανάμεσα σε καλαμιές ή κοντά σε άλλα «τολ» στα οποία διαμένουν εργάτες φράουλας.

Κανείς πάντως από τις τοπικές αρχές δεν έχει παρέμβει, έστω και αν όλοι γνωρίζουν πως το trafficking γυναικών είναι μεγάλη «μπίζνα»! Δίπλα ακριβώς από τους εργάτες φράουλας, κινείται ένας παράλληλος κόσμος που με την ανοχή ή την αδιαφορία των αρμοδίων, βγάζει χρήμα, διακινεί πόρνες – σκλάβες, εκμεταλλεύεται κορμιά και ψυχές  και φυσικά πλουτίζει!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

You may also like

Comments are closed.