ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Ορίστηκε η ημερομηνία της δίκης για την υπόθεση Σκάγια στην ΒΙ.ΠΕ.

Ο επιχειρηματίας (των Σφαγείων) χτυπήθηκε από ΙΧ που οδηγούσε υπάλληλος κούριερ και με τον οποίον είχαν έρθει σε αντιπαράθεση!

16 2

Στις αρχές Φεβρουαρίου ορίστηκε η δίκη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας με θύμα τον επιχειρηματία Νικήτα Σκάγια (των Σφαγείων) ο οποίος χτυπήθηκε από ΙΧ που οδηγούσε υπάλληλος κούριερ και με τον οποίον είχαν έρθει σε αντιπαράθεση!

Με το θέμα είχε ασχοληθεί εκτενώς η «Πολιτεία» σε προηγούμενα φύλλα. Η ακροαματική διαδικασία θα γίνει στη Ζάκυνθο και θα ξεκινήσει στις 6 Φεβρουαρίου.

Όπως είναι γνωστό η αρχική κατηγορία (βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη) μετετράπη από τον αρμόδιο Εισαγγελέα σε απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση με κατηγορούμενο νεαρό υπάλληλο κούριερ ο οποίος αντιμετωπίζει πολύ σοβαρή κατηγορία που επιφέρει ποινή κάθειρξης.

Ο άνδρας που χτυπήθηκε μαζί με δύο ακόμα άτομα καθάριζαν τα χόρτα μπροστά από την επιχείρησή τους, όταν πέρασε ο οδηγός, ο οποίος τους προσπέρασε και σταμάτησε το όχημα λίγο πιο κάτω. Ξαφνικά, εμφανίστηκε πεζός και άρχισε να τους βρίζει επειδή θεώρησε ότι μία πέτρα πετάχτηκε στο αυτοκίνητό του!

Οι άλλοι προσπάθησαν να καταλάβουν τι είχε γίνει και να ηρεμήσουν τον οδηγό κούριερ. Όμως, εκείνος κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του, προχώρησε λίγα μέτρα παρακάτω και στη συνέχεια γύρισε με την όπισθεν και χτύπησε τον έναν.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε με κακώσεις στο κεφάλι και στα χέρια, στο νοσοκομείο του Ρίου όπου νοσηλεύθηκε επί μακρόν. Ο Νικήτας Σκάγιας έμεινε στο Νοσοκομείο για δεκαπέντε ημέρες μετά το χτύπημα που δέχθηκε από το αυτοκίνητο!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

You may also like

Comments are closed.