ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Ως μοναδική ύποπτη καλείται η Πισπιρίγκου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

roula pispirigkou koridallos in 0604 2048x1406 1
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας καθώς οι εισαγγελείς που εποπτεύουν την υπόθεση έδωσαν εντολή η Ρούλα Πισπιρίγκου να κληθεί με την ιδιότητα της υπόπτου να δώσει εξηγήσεις για τον θάνατο και των άλλων δύο της παιδιών.

Ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου υποστήριξε ότι η 33χρονη μπορεί να μην έχει ή να μη δείχνει τα συναισθήματά της, αυτό όμως δεν την καθιστά ένοχη.

«Οι συνθήκες προβολής της υπόθεσης την αφήνουν ανήσυχη και απελπισμένη πριν καλά καλά ακουστεί η άποψή της για όλα όσα συνέβησαν».

Στον φάκελο της δικογραφίας περιλαμβάνονται το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας και περισσότερες από 50 καταθέσεις από γιατρούς, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς, αλλά και συγγενείς των παιδιών.

«Δεν είχαν πρόβλημα στην καρδιά»

Η καρδιολόγος που εξέτασε την μικρή Ίριδα δύο μήνες πριν από τον θάνατό της και έδωσε κατάθεση στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών, δήλωσε στο MEGA πως το βρέφος δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα με την καρδιά του.

«Το βρήκα εντελώς φυσιολογικό. Δεν είχε βραδυκαρδία, είχε ρυθμική καρδιά και το έστειλε σε τυχαίο έλεγχο ο παιδίατρος χωρίς να υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος γιατί είχε ένα αθώο φύσημα».

Οκτώ ημέρες μετά το θάνατο της Ίριδας η ίδια καρδιολόγος είχε εξετάσει και την Τζωρτζίνα.

«Την εξέτασα και μετά την ανακοπή, όταν νοσηλευόταν στην εντατική εδώ στις 12/4/2021 όπου πάλι ήταν φυσιολογική η καρδιά της».

Οι αστυνομικοί θα μεταβούν στις φυλακές Κορυδαλλού για την κατάθεση. Η 33χρονη αναμένεται να ζητήσει προθεσμία.

You may also like

Comments are closed.