ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ως το τέλος του 2021 η μετακόμιση για το δημαρχιακό μέγαρο της Πάτρας

Facebook
Twitter
Το αργότερο έως το τέλος του χρόνου θα έχει μετεγκατασταθεί το Δημαρχείο της Πάτρας στους χώρους του παλιού Αρσακείου. Ήδη οι εργασίες, στο μεγάλο μέρος τους, τόσο εσωτερικά όσο και εσωτερικά, έχουν ολοκληρωθεί ή βρίσκονται στη φάση της ολοκλήρωσης και έτσι πλησιάζει ο καιρός που θα ξεκινήσει η μετακόμιση (φωτό αρχείου).

Θυμίζουμε ότι στο παλιό Αρσάκειο, πέραν των δημοτικών Υπηρεσιών, έχει προβλεφθεί μια σειρά και άλλων δράσεων που θα φιλοξενηθούν εκεί, όπως και αίθουσα στην οποία θα συνεδριάζει απ’ το επόμενο έτος το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

Επιπλέον, όπως έλεγε προ ημερών ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Έργων Χρήστος Κορδάς, στο σχεδιασμό ανάπλασης έχει ενταχθεί ασφαλώς και ο εμβληματικός χώρος της αυλής του κτιρίου ο οποίος θα μπορεί να φιλοξενεί κατά τους θερινούς μήνες εκδηλώσεις, πολιτιστικές δράσεις κ.α.

Να σημειωθεί ακόμα ότι οι εργασίες προβλέπουν και ειδικό εξωτερικό φωτισμό του κτιρίου του Αρσακείου ως μνημείου ιδιαίτερης πολιτιστικής, αρχιτεκτονικής και ιστορικής αξίας για την πόλη της Πάτρας.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top