Oscars 2021: Χωρίς οικοδεσπότη η τελετή απονομής των βραβείων

Facebook
Twitter
Χωρίς οικοδεσπότη η τελετή απονομής των βραβείων – Τι αναφέρουν οι παραγωγοί για τη μορφή διεξαγωγής του show, που θα παρακολουθήσουμε στις 25/4

Στις 25 Απριλίου του 2021 πρόκειται να παρακολουθήσουμε μια εντελώς διαφορετική τελετή απονομής Όσκαρ, από αυτές των προηγούμενων χρόνων. Κι αυτό λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που ακόμα πλήττει τις περισσότερες χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ.

Παρά τις αλλαγές που αναμένονται για τη διεξαγωγή των Όσκαρ 2021, υπάρχει κάτι που παραμένει ίδιο με πέρυσι: το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει οικοδεσπότης. Σύμφωνα με τον ιστότοπο Deadline, οι παραγωγοί του show έχουν προτείνει σε ηθοποιούς, να παρουσιάσουν τις υποψηφιότητες και τα βραβεία στις κατηγορίες σε αυτή τη μεγάλη γιορτή για τον κινηματογράφο.

Αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά χωρίς οικοδεσπότη. Η πρώτη ήταν το 2019, όταν την τελετή θα παρουσίαζε ο Αμερικανός ηθοποιός Κέβιν Χαρτ που όμως αποσύρθηκε μετά τις αντιδράσεις για τα ομοφοβικά σχόλια που είχε κάνει στο παρελθόν. Τελικά η απουσία οικοδεσπότη δεν ήταν κακή, αντιθέτως βοήθησε σε μια πιο γρήγορη ροή της βραδιάς, που συνήθως διαρκεί αρκετές ώρες.

Οι συντελεστές ελπίζουν σε μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική διοργάνωση, όμως υπάρχει πιθανότητα διαμόρφωσης του αρχικού σχεδίου, ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας. Η 93η τελετή απονομής των Όσκαρ, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Απριλίου 2021 (ξημερώματα Δευτέρας 26 Απριλίου στην Ελλάδα).

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top