ΚΟΙΝΩΝΙΑLIFESTYLE

Όταν ήμουν σερβιτόρος ο Ανδρέας Παπανδρέου άφηνε ολόκληρο μηνιάτικο σε πουρμπουάρ

1160x569 1
Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν πολύ large είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης που τον… σέρβιρε όταn εργαζόταν στο King George πριν από πολλά χρόνια.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» ήταν ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος αυτό το διάστημα σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στον «Οθέλλο» μαζί με τον Γιάννη Μπέζο και τη Μυρτώ Αλικάκη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εποχή που δούλευε ως σερβιτόρος, αποκαλύπτοντας την εμπειρία του σερβίροντας τον Ανδρέα Παπανδρέου και στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο ξενοδοχείο King George.

Συγκεκριμένα ο Αιμίλιος Χειλάκης είπε: «Τον καιρό που εγώ σύχναζα στα Εξάρχεια ήμουν και βοηθός σερβιτόρου στο King George και σέρβιρα ως βοηθός όλο το υπουργικό συμβούλιο του τότε ΠΑΣΟΚ. O Παπανδρέου πήγαινε τότε και έτρωγε με Μελίνα Μερκούρη με Tσοχατζόπουλο, με Κουτσόγιωργα – αυτός με τρόμαζε πάντα – και εγώ τους σέρβιρα. Δεν θυμάμαι τι έτρωγε ο Αντρέας, θυμάμαι πάντα όμως ότι, ενώ δεν πληρωνόταν το τραπέζι γιατί ήταν από τη Βουλή, εκείνος άφηνε το μηνιάτικό μου σε πουρμπουάρ. Ήταν πολύ large».

You may also like

Comments are closed.