ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ουκρανία: Η στιγμή της δολοφονίας αξιωματούχου που θεωρήθηκε προδότης—Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Facebook
Twitter

Ουκρανός αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας που είχε αυτομολήσει από την Ουκρανία στη Ρωσία, “εκτελέστηκε” με βόμβα που τοποθετήθηκε στο αυτοκίνητό του και που εξερράγη στην περιφέρεια του Λουχάνσκ, με την έκρηξη να καταγράφεται από τις κάμερες ασφαλείας στο δρόμο.

Ο Ασκιάρ Λαϊσέφ, μέλος των υπηρεσιών ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) θεωρήθηκε προδότης από τη στιγμή που μετακόμισε στην πόλη Σταροπλίσκ, όπου οι αντιστασιακοί συμπατριώτες του τον έβαλαν στο μάτι. Τοποθέτησαν βόμβα στο αυτοκίνητό του, και η έκρηξή της καταγράφηκε δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο από τις κάμερες ασφαλείας στους δρόμους.
Το αυτοκίνητο ανατινάσσεται, η καμπίνα γεμίζει καπνούς, τα τζάμια σπάνε και το όχημα κινείται ανεξέλεγκτο και φλεγόμενο.

Ο Ασκιάρ υπηρετούσε στην υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας της Ουκρανίας, (SBU) πριν αυτομολήσει στη Ρωσία, το 2014. Και τώρα βρέθηκε να υπηρετεί στην καταληφθείσα Λαϊκή Δημοκρατία του Λουχάνσκ, όπως λέγεται πλέον η καταληφθείσα από τη Ρωσία περιφέρεια της Ουκρανίας. Ωστόσο οι αντιστασιακές δυνάμεις στο Ντονμπάς τον βρήκαν και έβαλαν βόμβα στο αυτοκίνητό του.

Οι αντιστασιακοί ανέφεραν ότι ο Λαϊσέφ κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο, μετά την έκρηξη, ωστόσο δεν άντεξε τα τραύματά του και υπέκυψε αργότερα, στο νοσοκομείο.
“Η συνεργασία με τον εχθρό βλάπτει την υγεία. Αυτό σημαίνει ότι καθε προδότης είναι μάταιο να ελπίζει ότι δεν θα τον βρει η τιμωρία”, ανέφερε δήλωση της Εθνικής Αντίστασης, στην Ουκρανία.

Δείτε το βίντεο από την MailOnline

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top