ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Πρωτιά για την Εθνική πόλο γυναικών και πρόκριση στα προημιτελικά

Facebook
Twitter
Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών επιβλήθηκε με 15-4 της Γαλλίας και τερμάτισε στην πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Η Ελλάδα ήθελε διαφορά 11 τερμάτων για να πάρει την πρωτιά από την Ισπανία.
Η «γαλανόλευκη» προκρίθηκε απευθείας στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η Ελλάδα θα περιμένει την αντίπαλό της από χιαστί αναμέτρηση.

Το θετικό για την Ελλάδα είναι ότι απέφυγε στα προημιτελικά τις ΗΠΑ, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Η Εθνική ομάδα είχε τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα. Η Ελλάδα διεύρυνε το προβάδισμά της και πήρε την πολυπόθητη διαφορά με γκολ της Ειρήνης Νίνου 11 δεύτερα πριν το τέλος.

ΓΑΛΛΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 4-15

Οκτάλεπτα: 1-4, 1-4, 1-3, 1-4

ΓΑΛΛΙΑ (Εμιλιέν Μπιγκό): Βιντάλ, Μιλό 1, Φιτέ, Μπουλουκμπασί 2, Ζιλιέ, Μπενλεκμπί, Νταλίν 1, Μπατού, Βερνό, Μπαϊα, Ραντοσάβλιεβιτς, Ντολέ, Κολάς.

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη, Ελληνιάδη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Ξενάκη 3, Νίνου 2, Πάτρα, Σιούτη 1, Βασιλική Πλευρίτου 3, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σωτηρέλη.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top