Πάγωσε η Ελλάδα: Στους -20 ο υδράργυρος στο Βαθύσταλο Παρνασσού ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, -14,6 στο Σέλι

Facebook
Twitter
kairos-xionia-eurok-1200x675

Με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες υποδέχτηκε την Πρωτοχρονιά η χώρα με τον υδράργυρο να υποχωρεί πολλούς βαθμούς κάτω από το μηδέν.

Η Πρωτοχρονιά ήταν άκρως παγωμένη με τον υδράργυρο ειδικά στα χιονοδρομικά κέντρα να σημειώνει κατακόρυφη πτώση. Πολικό ψύχος επικράτησε στο Βαθύσταλο Παρνασσού με τη θερμοκρασία να υποχωρεί στους -20 βαθμούς, ενώ στους -16 βαθμούς έφτασε στο χιονοδρομικό κέντρο του  Καϊμάκτσαλαν.

Να σημειωθεί πάντως ότι παγετός, κατά τόπους πολύ ισχυρός, σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (01.01.2026) κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, με τη χαμηλότερη ελάχιστη θερμοκρασία να καταγράφεται στο μετεωρολογικό σταθμό στο Σέλι με -14.6 °C.

web daily min temp

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Κύλιση στην κορυφή