ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάμε για εκλογές στην πρώην ΝΟΔΕ Αχαΐας, με «δίδυμο» υποψηφίων 

Facebook
Twitter
Επιβεβαιώθηκε πλήρως η «Πολιτεία» που από τον περασμένο Ιούλιο είχε γράψει ότι οι εσωκομματικές εκλογές την Ν.Δ. θα διεξαχθούν οπωσδήποτε εντός Οκτωβρίου 2021 και εν όψει του 14ου τακτικού συνεδρίου του κόμματος στο τέλος του χρόνου.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. και πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης άναψε ήδη το «πράσινο» φως προσδιορίζοντας τη διαδικασία στα τέλη Οκτωβρίου και αυτό οδηγεί αυτομάτων σε ανάγνωση με διπλή σημασία (πανελλαδικού και τοπικού χαρακτήρα):

Πρώτον, ότι η εξέλιξη απομακρύνει το ενδεχόμενο πρόωρων εθνικών εκλογών το φθινόπωρο. Δεύτερον, ότι σε επίπεδο Αχαΐας επικεντρώνεται το ενδιαφέρον στις συζητήσεις που ήδη «άναψαν» στα κομματικά πηγαδάκια και στις παρασκηνιακές ζυμώσεις που γίνονται με φόντο την στήριξη υποψηφίων προέδρων για την ΔΕΕΠ Αχαΐας (Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας, πρώην ΝΟΔΕ).

Μήνες τώρα το ρεπορτάζ έχει καταγράψει ως μοναδική την υποψηφιότητα του επιχειρηματία και δημοτικού συμβούλου Πατρέων, Αντώνη Κουνάβη, αλλά στο κάδρο φαίνεται να μπαίνει και το πρόσωπο του πατρινού δικηγόρου Κωνσταντίνου Κανελλάκη. Περίπτωση που όπως εντόνως φημολογείται στα «γαλάζια» πηγαδάκια της Πάτρας προωθεί η πλευρά Μιχάλη Μπεκίρη και βρίσκει υποστήριξη και από τον απερχόμενο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αχαΐας Ανδρέα Μαζαράκη.

Πάμε λοιπόν για «κονταρομαχία» σε δύο μέτωπα καθώς η πρώτη υποψηφιότητα (κ. Κουνάβη) έχει ήδη τύχει ευθείας ή έμμεσης πλην σαφούς στήριξης από τους βουλευτές Άγγελο Τσιγκρή και Ιάσονα Φωτήλα ενώ τυγχάνει πλατιάς αποδοχής στην «βάση» διότι εκτός των άλλων στήριξε οικονομικά τη δημιουργία νέων γραφείων (Κορίνθου) και τη λειτουργία τους (που καλυπτόταν με εράνους). Προφανώς, οι εκλογές στην Αχαΐα, αποκτούν «καυτό» ενδιαφέρον…

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top