ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Παναχαϊκή: Αποφάσεις από Μπάρλο για την επόμενη μέρα

giorgos barlos panaxaiki
Βαθιά απογοητευμένος είναι ο Γιώργος Μπάρλος από την εξέλιξη της φετινής σεζόν για την Παναχαϊκή, καθώς δεν μπορεί με τίποτα να χωνέψει πως η ομάδα είναι με το ενάμισι πόδι εκτός πλέι -οφ.

Όχι πως αν τερμάτιζε στην πρώτη εξάδα θα άλλαζαν πολλά, αλλά η συμμετοχή της στα πλέι άουτ, στους εντελώς αποτυχημένους δηλαδή, της κατηγορίας, τον έχει κάνει να μη μιλιέται με άνθρωπο από το απόγευμα της Κυριακής, καθώς είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι σχετικά με τις αγωνιστικές αποτυχίες που έχουν συμβεί φέτος και τα μεγάλα ποσά που έχει ξοδέψει για το αντίθετο.

Θα περιμένει και την αυριανή αγωνιστική μήπως συμβεί το θαύμα αλλά είναι τόσο ξενερωμένος που ακόμα και να συμβεί η είσοδος στα πλέι οφ, δύσκολα θα δώσει σημασία και πλέον, το ζητούμενο είναι, όπως η «Match» έχει αναφέρει εδώ και μέρες, το τι αποφάσεις θα πάρει για τη νέα σεζόν.

Η λογική λέει, πως από τη στιγμή που ο σχεδιασμός για του χρόνου έχει ξεκινήσει και ήδη γίνονται ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση, δύσκολα ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής θα κάνει πίσω, αλλά όλα αυτά θα φανούν στην συνέντευξη Τύπου την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο της Αγυιάς όπου ενδεχομένως, θα πραγματοποιήσει ο Γιώργος Μπάρλος.

Η συνέντευξη θα έχει απολογιστικό χαρακτήρα, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει και την αυτοκριτική του για τα λάθη που έγιναν φέτος, και τα χρήματα που σπαταλήθηκαν. Ενδεχομένως θα αναφερθεί και στο ποιες είναι οι αποφάσεις του σχετικά με το διοικητικό του μέλλον στην Παναχαϊκή.

ΠΗΓΗ: Matchnews.gr

You may also like

Comments are closed.