ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Παναχαϊκή: Μπαίνουν μπουλντόζες για την ανάπλαση του γηπέδου το 2022

Facebook
Twitter
Ένα μείζον θέμα, που «καίει» αυτή τη στιγμή την ερασιτεχνική Παναχαϊκή, είναι και η ανάπλαση του γηπέδου της «κοκκινόμαυρης» ομάδας.

Ήδη οι διοικούντες έχουν καταθέσει τον φάκελο στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και περιμένουν την οριστική μελέτη έτσι ώστε να δοθεί η έγκριση για να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατεδάφιση του πετάλου.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Παναγιώτης Σεμιτέκολος, μιλώντας στη «Match» ανέφερε σχετικά:

«Πρώτα ο Θεός, οι μπουλντόζες θα μπουν για να πραγματοποιήσουν τις εργασίες στο γήπεδο το 2022.

Έχουμε μια άριστη συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την ανάπλαση του γηπέδου και κινούμαστε προς την κατεύθυνση να καταθέσουν την τελική μελέτη, όπου απαιτείται ένα ποσό της τάξεως των 40.000 ευρώ περίπου.

Θέλω να πιστεύω ότι στο διάστημα από τον προσεχή μήνα Οκτώβριο έως το τέλος Δεκεμβρίου θα είναι έτοιμη η κατάθεση της μελέτης και τον επόμενο χρόνο θα ξεκινήσουν τα έργα».

«Θα μιλήσουμε και με την ΠΑΕ»

Σε ότι αφορά το αν θα μπει στη διαδικασία η ερασιτεχνική Παναχαϊκή να κάνει κι άλλες εργασίες στο γήπεδο, ο Παναγιώτης Σεμιτέκολος, είπε:

«Απαραίτητα είναι πολλά να γίνουν στο γήπεδο της ομάδας, αλλά το έργο ανάπλασης έγκειται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και μόνο σε αυτή.

Από εκεί και πέρα εάν αποφασίσουμε να κάνουμε κάποιες άλλες εργασίες, θα συζητήσουμε με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ και θα αποφασίσουμε.

Το καλό είναι ότι τα κόστη αυτά, δεν θα είναι πολύ μεγάλα σε αντίθεση με το έργο της ανάπλασης του γηπέδου».

Πηγή: matchnews.gr

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top