Παναχαϊκή: «Μικρά-Μικρά» από το «τρίποντο» της κόντρα στα Χανιά

Facebook
Twitter

«Καρδιές έσπασαν» χθες στο γήπεδο της Παναχαϊκής, αφού η «κοκκινόμαυρη» ομάδα, πήρε ένα απίστευτο παιχνίδι, νικώντας με 3-2 τα Χανιά για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, σε ένα ματς, που τα είχε όλα, τρομερή ένταση μέσα κι έξω από τις γραμμές, μια κόκκινη κάρτα, αλλά και διακυμάνσεις στο σκορ, πότε από τη μια πλευρά και πότε από την άλλη.

Η τύχη κάτι της… χρωστούσε κι έμελλε να είναι με το μέρος της Παναχαϊκής, η οποία κέρδισε κατά κράτος την αντίπαλό της, μένοντας έτσι «ζωντανή» στην υπόθεση play off , αφού ανέβηκε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα (28β.), αφήνοντας πίσω της, τον Διαγόρα Ρόδου.

Φυσικά σε αυτό το κρίσιμο, όπως εξελίχθηκε αγώνα το… ποδαράκι του, το έβαλε ο Χρήστος Αραβίδης, αφού ήταν αυτός, που σκόραρε στο 95ο λεπτό, ενώ είχε σκοράρει και στο πρώτο ημίχρονο.

Διαβάστε παρακάτω ενδιαφέροντα στατιστικά από την αναμέτρηση των «κοκκινόμαυρων»:

MVP: Ο Χρήστος Αραβίδης

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ φετινό του παιχνίδι, έκανε χθες ο Χρήστος Αραβίδης, αφού ήταν αυτός, που «σκότωσε» τον τέως προπονητή του Νίκο Παπαδόπουλο, δίνοντας στην Παναχαϊκή μια νίκη, που της δίνει το δικαίωμα ελπίδας για είσοδο στα play off.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής εκτός των δύο τερμάτων που πέτυχε, έτρεξε πολύ, μάρκαρε όταν η ομάδα τον χρειάζονταν και παράλληλα έβγαλε και πάσες στους συμπαίκτες του. Στη φωτό σκοράρει το 3-2 και λέει «εγώ θα πάρω το ματς». Προφανώς κάτι… ήθελε να αποδείξει κι αυτός με τη σειρά του.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ παιχνίδι έκανε ο Βασίλης Πλιάτσικας, περιορίζοντας αρκετές φορές τους επιθετικούς των Χανίων και έδειξε με την απόδοσή του, ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Όταν παίρνει την κατάλληλη «εντολή» για να αγωνιστεί, τα δίνει όλα…

ΥΠΕΡΟΧΑ τα πήγε ο νεαρός μέσος της Παναχαϊκής Νίκος Μασσούρας, αφού ήταν αυτός, που «έστρωσε» τα δύο πρώτα γκολ της «κοκκινόμαυρης» ομάδας σε Κουσκουνά και Αραβίδη. Ο μικρός έκανε πολλά χιλιόμετρα και δικαιολογημένα απέσπασε το χειροκρότημα κατά την έξοδό του.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ και πάλι ήταν ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός της Παναχαϊκής Χουάν Αλμπέρτο Λαρρέα. Δεν άφησε να… περάσει τίποτα μέσα στην περιοχή και συνάμα, κέρδισε και την αποβολή του Μασένα, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να αγωνιστούν με δέκα παίκτες για είκοσι λεπτά.

ΑΡΙΣΤΑ στο παιχνίδι του παίρνει ο επιθετικός της Παναχαϊκής Νίκος Κουσκουνάς, έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ήταν ο ποδοσφαιριστής, που άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη. Είχε πολύ καλή παρουσία κι αυτό φάνηκε, αφού ταλαιπώρησε πολύ τους αμυντικούς των Χανίων.

ΠΗΓΗ: Matchnews.gr/Επιμέλεια: Τάσος Αγγελόπουλος

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top