ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναχαϊκή: Οι Κέρι και Καρπαθάκης έδειξαν πως… το πλάνο είναι σε εξέλιξη

ΦΩΤΟ 2 ΚΕΡΙ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ
Η Παναχαϊκή με τη κίνηση της απόκτησης του Λόρι Κέρι έδειξε αν μη τι άλλο ότι έχει ήδη έτοιμο το μεταγραφικό πλάνο της, ενώ ακολούθησε άμεσα η επόμενη σημαντική προτεραιότητα της ομάδας, αυτή της κάλυψης του… ελλείματος στα στόπερ με την έλευση του Γιάννη Καρπαθάκη.

Χωρίς να διαρρεύσει το παραμικρό έφτασε στην Πάτρα ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, ακολούθησε με άκρα μυστικότητα η έλευση του ταλαντούχου στόπερ και με την ίδια συνταγή αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι άλλες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Όπως φαίνεται, ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει σχεδιάσει μαζί με τον Πέτρο Σταθάκη εγκαίρως το μεταγραφικό πλάνο και ο στόχος της Παναχαϊκής είναι να τελειώσει αφενός μεν με εχεμύθεια της κινήσεις της και αφετέρου δε με ταχύτητα έτσι ώστε όλοι οι παίκτες που θα αποκτηθούν να είναι άμεσα διαθέσιμοι στο πρώτο ματς της νέας χρονιάς που θα είναι στις 9/1 με την Αναγέννηση Άρτας εκτός έδρας.

Παρέλαση ονομάτων στις κερκίδες της Αγυιάς

Όλο και περισσότεροι ποδοσφαιριστές εμφανίζονται στις εξέδρες της Αγυιάς στα παιχνίδια της Παναχαϊκής τις τελευταίες εβδομάδες. Αρκετοί Πατρινοί ή πρώην παίχτες των «κοκκινόμαυρων» θέλουν να δουν την ομάδα από κοντά, αλλά και υποψήφιοι στόχοι ή παίκτες που θα ήθελαν να αγωνιστούν στο Πατρινό συγκρότημα βρέθηκαν στο γήπεδο.

%CE%A6%CE%A9%CE%A4%CE%9F 3

Ο Μπάτροβιτς, ο Παντίδος και ο… Κουλούρης

Η παρουσία των Μπάτροβιτς, Κουλούρη και Παντίδος στο παιχνίδι με τον Παναγρινιακό «άναψε» την κουβέντα αλλά και τις ορέξεις των φίλων της Παναχαϊκής, με τον πρώτο -ειδικά- να είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην εξέδρα μετά το περσινό του πέρασμα από την ομάδα, ενώ και ο Πατρινός επιθετικός έχει όλα αυτά τα στοιχεία που θα ήθελε η Παναχαϊκή στις προσθήκες της για την περίοδο του Ιανουαρίου.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι πιο κοντά στα «κοκκινόμαυρα» είναι ο… τρίτος, ο Νίκος Παντίδος, τον οποίο ξέρει καλά και εκτιμάει ο Σούλης Παπαδόπουλος, σε μία θέση που… ζητάει και προσθήκες.

Με το… βλέμμα στην επόμενη χρονιά

Το επιβεβαίωσε και ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων», φαίνεται και από τις κινήσεις και τις επαφές της Παναχαϊκής στο μεταγραφικό παζάρι. Η άνοδος στην επόμενη κατηγορία είναι ακόμα αρκετά εν αμφιβόλω, με έναν ακόμα γύρω να ακολουθεί και με την πρωτιά στον όμιλο, όμως οι «κοκκινόμαυροι» κινούνται με γνώμονα και τη νέα χρονιά και τα επαγγελματικά συμβόλαια.

Ηλίας Μάτσας

matchnews.gr

You may also like

Comments are closed.