ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναχαϊκή – Σταθάκης: “Χωρίς ανακατασκευή του γηπέδου το όραμα μας θα παραμένει στάσιμο”

stathakis panachaiki
Με μια προσωπική δήλωση ο Πέτρος Σταθάκης καταθέτει τον προβληματισμό του, σχετικά με το γηπεδικό ζήτημα στην Παναχαϊκή.

Αναλυτικά:

“Ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο έχει ξεκινήσει. Όλα τα θέματα τρέχουν και βρίσκονται σε διαρκή εξέλιξη. Θέματα που αφορούν τη δημιουργία της νέας εταιρείας, την οργάνωση των γραφείων μας, τη στελέχωση του ρόστερ και γενικότερα όλη την επαγγελματική λειτουργία της Παναχαϊκής. Αφού λοιπόν εμείς από την πλευρά μας τρέχουμε το σχεδιασμό μας, περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη όσον αφορά το γηπεδικό και τη χρηματοδότηση για την ανακατασκευή του πετάλου.

Όσο η ανακατασκευή του γηπέδου μας παραμένει στάσιμη χωρίς εξέλιξη θα παραμείνει στάσιμο και το όραμα που έχουμε για την Παναχαϊκή. Καλό θα ήταν τόσο εμείς όσο και ο κόσμος της Πάτρας να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει. Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία τις εξελίξεις, γιατί τα όνειρα μας και οι φιλοδοξίες μας για μία μεγάλη Παναχαϊκή δεν μπορούν να προχωρήσουν αν η Περιφέρεια που είναι αρμόδια για αυτό το έργο δεν αποσαφηνίσει πλήρως την κατάσταση και δεν τρέξει το έργο.

Όλοι μιλάμε για τη μεγάλη ιστορία της ομάδας αλλά πρέπει κάποια στιγμή να δούμε συνολικά τον τρόπο με τον οποίο θα αλλάξει το επίπεδο ξεκινώντας από τις εγκαταστάσεις μας. Είναι ζωτικής σημασίας για το πλάνο μας που τρέχει από τον περασμένο Αύγουστο το γηπεδικό. Χωρίς χώρους δε μπορεί να έρθει ανάπτυξη για την ομάδα, τόσο σε επίπεδο ανδρών, όσο και στα τμήματα υποδομών.

Το επίπεδο των εγκαταστάσεων καθορίζει το μέλλον μας και τη συμμετοχή του κόσμου μας σε όλο αυτό έτσι ώστε να σπρώξει με τη σειρά του την Παναχαϊκή εκεί που πραγματικά της αρμόζει. Σε διαφορετική περίπτωση η Super League 2 θα είναι το ταβάνι μας, κάτι που δεν αξίζει σε αυτή την ομάδα”

You may also like

Comments are closed.

Manchester United 1 ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Σεβίλλη και Γιουβέντους-Σπόρτινγκ είναι οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν στους «8» του UEFA Europa League

Οι «τιτανομαχίες» των «Κόκκινων Διαβόλων» με τους Ανδαλουσιανούς, και των «Μπιανκονέρι» με τα «Λιοντάρια» της Λισαβόνας είναι ...