ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Παναχαϊκή: Σταθάκης και πατρινοί στο προσκήνιο (;)

Facebook
Twitter
Η Παναχαϊκή πρέπει να «τρέξει» αν δεν θέλει να έχει μπλεξίματα και με τη συμμετοχή της στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Δεν υπάρχει πολύς χρόνος για να δημιουργηθεί ένα νέο ρόστερ και μάλιστα από το μηδέν, ενώ ο μεγάλος βραχνάς είναι το οικονομικό.

Η ερασιτεχνική Παναχαϊκή που πρέπει να διαχειριστεί την ομάδα δεν έχει -όπως τονίζει- την οικονομική δυνατότητα κι έτσι ο πρόεδρος της ερασιτεχνική του συλλόγου Παναγιώτης Σεμιτέκολος, ήδη έχει βάλει μπροστά το πλάνο επιβίωσης της ομάδας.

Κι εδώ δεν μιλάμε για… μπάσκετ και πυγμαχία, ούτε για στίβο και βόλεϊ, καθώς τα χρήματα που χρειάζονται για τη συμμετοχή μιας ομάδας στη Γ’ Εθνική είναι διόλου ευκαταφρόνητα για τα δεδομένα της ΠΓΕ. Για να μπορέσει να λειτουργήσει ένας σύλλογος στην εν λόγω κατηγορία, χρειάζεται ένα ποσό που ξεπερνά τα 150.000 ευρώ. Έτσι, ο Παναγιώτης Σεμιτέκολος, νιώθοντας ήδη το βαρύ φορτίο της συμμετοχής στο πρωτάθλημα, «τρέχει» προκειμένου να βρει λύσεις στο οικονομικό προκειμένου να μην έρθουν τα χειρότερα.

«Στη σκέψη του τοπικού, πετάγομαι στον ύπνο μου»

Μιλώντας στη «Match» ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής για το τι προτίθεται να πράξει αν και εφόσον δεν βρεθεί λύση (ούτε με διάδοχη κατάσταση) και πρέπει μόνος του ο σύλλογος να κατεβάσει την ομάδα στο πρωτάθλημα, τόνισε:

«Ο χρόνος όπως φαίνεται είναι περιορισμένος και πρέπει να τρέξουμε, καθώς το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αρχίζει στις 15 Σεπτεμβρίου. Έχω ήδη κάνει τις κινήσεις μου για να βρεθούν χορηγίες, ψάχνω λύσεις, ενώ βρίσκομαι σε ανοικτή επικοινωνία με τον τωρινό προπονητή (σ.σ. Χρήστο Καραπίτσο) και κοιτάζουμε τι θα κάνουμε. Τα προβλήματα είναι σοβαρά, αφού τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ερασιτεχνικής, ακούνε ότι θα έχουν στις πλάτες τους και το ποδοσφαιρικό τμήμα και αγχώνονται. Εγώ είμαι έμπειρος, αφού γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις, από τότε που βρισκόμουν στην ΠΑΕ, επί προεδρίας Άρη Λουκόπουλου».

Και κατέληξε: «Είμαι υποχρεωμένος να κρατήσω την ομάδα για έναν χρόνο στην Γ΄ Εθνική με νύχια και με δόντια για να μην πάει στο τοπικό πρωτάθλημα, πιστεύω να μην φτάσουμε εκεί. Πετάγομαι στον ύπνο μου μόνο που το σκέφτομαι».

%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%98%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3Ενδιαφέρον από Πέτρο Σταθάκη και πατρινούς

Μπορεί ο Παναγιώτης Σεμιτέκολος να κάνει τις κινήσεις του για παν ενδεχόμενο, όμως όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ γίνονται ζυμώσεις ώστε ο σύλλογος να περάσει σε άλλα χέρια, τουλάχιστον στο κομμάτι της διαχείρισης και του οικονομικό. Ο Πέτρος Σταθάκης (φωτό) που εκπροσώπησε την πλευρά των Αμερικάνων επενδυτών το προηγούμενο διάστημα, δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση της Παναχαϊκής και πληροφορίες αναφέρουν πως βλέπει ζεστά και τη διαχείριση της ομάδας στη Γ’ Εθνική. Κι αυτό, με την προοπτική να αναλάβει το μάνατζμεντ από τον ερασιτεχνική Παναχαϊκή φέτος και τις τύχες της ΠΑΕ στην Superleague 2 έτσι κι επιτευχθεί η άνοδος.

Στον αντίποδα, οι φήμες οργιάζουν ότι πατρινοί επιχειρηματίες ετοιμάζουν κι αυτοί τη δική τους κίνηση με στόχο να περάσει η ομάδα στα χέρια τους. Το σίγουρο είναι πως όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν άμεσα, καθώς ο χρόνος πιέζει.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top