ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Παναχαϊκή: Συνάντηση Μαρλαφέκα και Μπάρλου το Σάββατο

panaxaiki agyia episima
Αν μη τι άλλο, αυτή ήταν μια καλή εξέλιξη για την Παναχαϊκή. Δεν ξέρουμε που κατέληξε η συνάντηση του Γιώργου Μπάρλου με τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα, πάντως, το ότι οι δυο άνδρες για πρώτη φορά συζήτησαν τα τεκταινόμενα στην ομάδα, σίγουρα μόνο θετικό μπορεί κανείς να το κρίνει.

Διότι, οι ασφαλείς πληροφορίες της «Match» αυτό αναφέρουν, ότι ανάμεσα σε Μαρλαφέκα και Μπάρλο το περασμένο Σάββατο (17/04) έγινε μια πρώτη γνωριμία που ίσως μπορούσε να είχε γίνει και νωρίτερα.

Μην ξεχνάμε ότι ο ισχυρός άνδρας της ποτοποιίας Λουξ και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας (πρόσφατα εκλεγμένος και στην προεδρία του ΕΦΕΠΑΕ), ακόμα έχει στην κατοχή του ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό μετοχών της ΠΑΕ Παναχαϊκή, ασχέτως αν έχει αποστασιοποιηθεί από την ομάδα, αισθανόμενος πικρία διότι όπως έχει αναφέρει στο στενό του περιβάλλον, τα ουκ ολίγα χρήματα που έβαλε στην περίοδο της Συμμαχίας, όχι μόνο δεν έπιασαν τόπο, αλλά του επιρρίφθηκαν από πάνω κι ευθύνες.

Κι αυτό ακόμα δεν το έχει ξεχάσει ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας και δηλώνει ότι το κεφάλαιο Παναχαϊκή έχει τελειώσει γι’ αυτόν οριστικά. Αυτό είναι ξεκάθαρο και για να μην δημιουργούνται παρερμηνείες, να προσθέσουμε, ότι ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας δεν υπάρχει περίπτωση να εμπλακεί ξανά με τα διοικητικά της Παναχαϊκής.

Ωστόσο, η κίνηση αυτή του Γιώργου Μπάρλου, που κι αυτός με τη σειρά του βάζει πολλά -πάρα πολλά- χρήματα στην Παναχαϊκή ήταν ότι καλύτερο κι «έσπασε τον πάγο» στις σχέσεις των δυο ανδρών.

You may also like

Comments are closed.