ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Παναχαϊκή: Τα «κλειδιά» στον Καραπίτσο και για τη νέα σεζόν

karapitsos panaxaiki
Ήταν κοινό μυστικό ότι ο προπονητής Χρήστος Καραπίτσος θα συμφωνούσε και τη νέα χρονιά, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή Γιώργο Μπάρλο, αφού τα «χνώτα» τους ταίριαξαν εξαρχής.

Και η απάντηση δόθηκε εντός αγωνιστικού χώρου, όταν ο πατρινός τεχνικός, πήρε την ομάδα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και τη μεταμόρφωσε αγωνιστικά, ενώ αν δεν υπήρχε η ατυχία με το πέναλτι του Αραβίδη στον εντός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη τον περασμένο Απρίλιο, ίσως τα πράγματα να ήταν ακόμη καλύτερα για την «κοκκινόμαυρη» ομάδα, καθώς θα έπαιρνε μέρος στα Play off.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Match», Μπάρλος και Καραπίτσος είχαν συνάντηση την Κυριακή το πρωί, με τον πρώτο να του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης και με τον Καραπίτσο να εκφράζει τη θέλησή του να παραμείνει στην Παναχαϊκή, με την ανανέωση της συνεργασίας να έρχεται χωρίς πολλές περιστροφές.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, θα «σκύψει το κεφάλι» από σήμερα και θα αφοσιωθεί στο «χτίσιμο» της νέας χρονιάς.

Ήδη έχει κάνει μαζί με τον συνεργάτη του Γιώργο Ταράση τις εισηγήσεις του, αφού μετά τη λήξη του πρωταθλήματος της Super League 2 παρέδωσε «λίστα» με τους παίκτες που επιθυμεί να παραμείνουν, αλλά έχει κάνει και προτάσεις για παίκτες που θα μπορούσαν να έρθουν στην Παναχαϊκή.

%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A7%CE%91%CE%AA%CE%9A%CE%97 %CE%94%CE%9F%CE%9E%CE%91 %CE%94%CE%A1%CE%91%CE%9C%CE%91%CE%A3 S.L. 2 2021 56

Η προετοιμασία στα μέσα του επόμενου μήνα

Σύμφωνα λοιπόν με όλες τις ενδείξεις κι αν όλα κυλήσουν όπως τα έχει δρομολογήσει στο μυαλό του ο πατρινός προπονητής, η προετοιμασία θα αρχίσει στα μέσα του επόμενου μήνα με τους παίκτες που θα έχει έρθει τότε σε συμφωνία η ΠΑΕ και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και τα νέα αποκτήματα, όσοι κι αν είναι αυτοί.

ΠΗΓΗ: Matchnews.gr/Επιμέλεια: Τάσος Αγγελόπουλος

You may also like

Comments are closed.