Παναχαϊκή: Τα λένε… κατ’ ιδίαν Μυροφορίδης και Μπέζας

Facebook
Twitter
Γιώργος Μπέζας και Παύλος Μυροφορίδης συνδέονται με φιλία, έχουν καθημερινή συνομιλία, αμφότεροι ζουν στην Κρήτη και στο βάθος… συζητούν και για την Παναχαϊκή.

Δύο ονόματα, που έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα την Παναχαϊκή, είναι αυτά των Γιώργου Μπέζα και Παύλου Μυροφορίδη.

Ο μεν πρώτος ανήκε μέχρι πρότινος στο διοικητικό προσωπικό της «κοκκινόμαυρης» ΠΑΕ και έφυγε πέρυσι με προορισμό την Κρήτη και τον ΟΦ Ιεράπετρας, όμως η σχέση του με τους ιθύνοντες την ομάδα δεν… «χάλασε», αντίθετα διατηρεί στενή επαφή με τον Γιώργο Μπάρλο.

Η «Match» την περασμένη εβδομάδα αποκάλυψε το φλερτ επιστροφής του στην Πάτρα, ενώ ο ίδιος σε νέα επαφή που είχαμε μαζί του, δεν αρνήθηκε ότι έχει συνομιλήσει με τον Γιώργο Μπάρλο, όμως ακόμη δεν έχει κατασταλάξει για το αν θα επιστρέψει.

Πάντως, σήμερα ο Μπέζας αναμένεται στην Πάτρα όπου θα έχει συνάντηση με τον Γιώργο Μπάρλο για να συζητήσουν αναλυτικά για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ΠΑΕ.

Δεν είναι αρνητικός ο Μυροφορίδης

Το δεύτερο όνομα που ακούγεται έντονα, για να έρθει στην Παναχαϊκή και να βάλει μια… σειρά στην «κοκκινόμαυρη» ομάδα, είναι ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Χανίων Παύλος Μυροφορίδης, ο οποίος παραδέχεται μεν, ότι συνομίλησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Μπάρλο, μέσω τρίτων, ωστόσο δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση. Βλέπετε βρίσκεται στο τιμ της κρητικής ομάδας, οπότε δεν επιθυμεί να πει κάτι τώρα, εάν πρώτα δεν μιλήσει με τους διοικούντες της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Match» δεν είναι αρνητικός στο να γίνει κάτοικος Πατρών, ενώ και στη δική του περίπτωση γεωγραφικά η Αχαϊκή πρωτεύουσα του ταιριάζει καλύτερα αφού η οικογένειά του βρίσκεται στην Κοζάνη.

Τα λένε μεταξύ τους

Το σίγουρο είναι πως οι Μυροφορίδης και Μπέζας τα λένε συχνά-πυκνά μεταξύ τους και στις συζητήσεις τους το όνομα Παναχαϊκή «παίζει» δυνατά, με τον πρώτο να παίρνει… κοκκινόμαυρο άρωμα από τον Μπέζα που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα.

Τώρα το αν θα γίνουν οι δυο συμφωνίες θα το δείξει ο χρόνος, αν και οι πληροφορίες της «Match» αναφέρουν ότι δεν θα έλεγαν όχι στο να έρθουν στην Παναχαϊκή.

ΠΗΓΗ: Matchnews.gr/Επιμέλεια: Τάσος Αγγελόπουλος

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top