ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Παναιγιάλειο συλλαλητήριο με κλειστές υπηρεσίες την Παρασκευή για το Πρωτοδικείο

c18cee3f2b41afb0facdd1267b33a406 xl 873x432 1

Ενα ακόμα παναιγιάλειο συλλαλητήριο στο Αίγιο. Αυτή τη φορά για να κρατηθεί το Πρωτοδικείο Αιγίου στη βάση του. Το προηγούμενο συλλαλητήριο, πριν μερικά χρόνια, δεν απέδωσε, αφού η Σχολή Φυσικοθεραπείας έφυγε για την Πάτρα.Οι αιγιαλείς, όμως, ελπίζουν ότι τώρα έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνει δεκτό το πάνδημο αίτημά τους.

Την ώρα του συλλαλητηρίου θα είναι κλειστές οι υπηρεσίες του δήμου Αιγιαλείας, ενώ θα υποβληθεί πρόσκληση στους εμπόρους (αφού ο Εμπορικός Σύλλογος ουσιαστικά είναι ακέφαλος) για κλείσιμο των καταστημάτων την ίδια ώρα.

Χθες το πρωί Δευτέρα 12/02/2024, με μπροστάρη τον Δικηγορικό Σύλλογο Αιγίου έγινε ευρεία σύσκεψη στο Δικαστικό Μέγαρο Αιγίου στην οποία συμμετείχαν: Ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, η αντιδήμαρχος του δήμου Αιγιαλείας Μαρία Ιατροπούλου, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αιγίου Παναγιώτης Γεωργόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων του Πρωτοδικείου Αιγίου Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλόπουλος, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου «Μπακόπουλος – Ντρίνιας» Γιάννης Μποδιώτης, ενώ ο πρόεδρος του Ανεξάρτητου Αγροτικού Συλλόγου Αιγιαλείας Τριαντάφυλλος Λουκόπουλος δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω προσωπικού κωλύματος πλην όμως ανακοίνωσε ότι στηρίζει τις αποφάσεις, οι οποίες θα ληφθούν.

Στη σύσκεψη προήδρευσε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου Γιώργος Μπέσκος και εκ μέρους της Επιτροπής Αγώνα του Δικηγορικού Συλλόγου συμμετείχαν ο δικηγόρος Ιωάννης Καρβούνης και ο γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου Αθανάσιος Ρομποτής.

Τις επόμενες μέρες, όλοι οι συμμετέχοντες φορείς θα κινητοποιήσουν όσο περισσότερο κόσμο μπορούν, ώστε στο συλλαλητήριο να δώσουν παρών χιλιάδες αιγιαλείς για το μεγάλο «όχι» στην κατάργηση του Πρωτοδικείου και στην περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής μας.

You may also like

395399247 6806232879438963 257920997740613464 n ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση εργασίας με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Τ. Αντωνόπουλου για το Δημοτικό Γήπεδο Ζαβλανίου

Συνάντηση εργασίας για την ανακατασκευή του Δημοτικού Γηπέδου Ζαβλανίου πραγματοποιήθηκε, με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη ...

Comments are closed.