ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Παναιγιάλειος: Συνεχίζει η προσωρινή διοίκηση, ανακοίνωσε Τόκαμ και Γκασίδη!

Facebook
Twitter
Συζητήθηκε την Τρίτη στο πρωτοδικείο Αιγίου η αίτηση του κ Γεωργίου Μπέσκου και Βασιλείου Ροδόπουλου για τον ορισμό της προσωρινής διοίκησης στον Παναιγιάλειο.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου “η απόφαση θα εκδοθεί στο προσεχές διάστημα. Το πρωτοδικείο ενέκρινε το αίτημα των αιτούντων για παράταση στη χορήγηση προσωρινής διαταγής, ώστε να εκπροσωπεί η προσωρινή διοίκηση την ομάδα μας στην πορεία του πρωταθλήματος μέχρι την έκδοση της απόφασης.

Τα δημοσιεύματα και οι δηλώσεις του κ Γκάμαρη περί επενδυτών από Αφρικανική χώρα μόνο θυμηδία δημιουργούν. Άλλωστε με βάση τους επενδυτές αυτούς είχε απλήρωτα τα πάντα.

Σε αντίθεση με τις αερολογίες που ξεπερνούν τη σφαίρα της φαντασίας, σας ενημερώνουμε ότι στον προσεχή αγώνα της ομάδας μας που είναι ένας από τους τελικούς που θα δώσουμε για την ανάκαμψη της, θα είναι διαθέσιμος μετά από συντονισμένες ενέργειες της προσωρινής διοίκησης ο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστης μας ΣΤΗΒΕΝ ΤΟΚΑΜ.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους, που είναι η μεγάλη μας δύναμη και αρωγός στην αγνή προσπάθεια που κάνουμε για την αναγέννηση της ομάδας μας, να είναι την Κυριακή στο γήπεδο”.

Ο Παναιγιάλειος πλέον προχωράει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό. Ανακοίνωσε τον Στηβ Τόκαμ αλλά και τον Πάρη Γκασίδη.

Δείτε αναλυτικά τις ανακοινώσεις:

DSCN2224

“Ο Παναιγιάλειος Γυμναστικός Σύλλογος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαριστή Steve Tokam. Ο 21χρονος μέσος γεννημένος στο Καμερούν (23/05/2000), αλλά πολιτογραφημένος στην Ελβετία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία 15 ετών στις ακαδημίες της Ξαμάξ και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Γιανγκ Μποϊς όπου και αγωνίστηκε για 4 χρόνια στην ομάδα Νέων της Ελβετικής ομάδας. Το 2020 δίνεται δανεικός στη Λα Σο Ντε Φόντ, ενώ η τελευταία του ομάδα πρίν έρθει στην Ελλάδα ήταν η Ύβερτον.

Έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της Ελβετίας στις κατηγορίες U-15, U-16, U-17, U-18, και U-19 έχοντας συνολικά 25 συμμετοχές και 2 τέρματα.

Ο ποδοσφαιριστής θα κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της αιγιώτικης ομάδας στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την Αναγέννηση Άρτας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας”.

271721298 10220027216046704 3873656873563485861 n 768x1024 1

Για τον Πάρη Γκασίδη:

“Ο Παναιγιάλειος Γυμναστικός Σύλλογος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαριστή Γκασίδη Κυπαρίσση.

O 21χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός γεννημένος στο Διδυμότειχο στις 9 Ιανουαρίου του 2001 τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Κ-19 της Κέρκυρας, ενώ φόρεσε τη φανέλα και της πρώτης ομάδας.

Έχει αγωνιστέι επίσης και στην Α.Ε. Διδυμοτείχου, ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν η Διάνα Ηλιούπολης ( Α’ Τοπικό Αθηνών)”.

matchnews.gr

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top