ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΠΑΤΡΩΝ: Φιλανθρωπικό Απόγευμα Αγάπης – ΦΩΤΟ

Facebook
Twitter

Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο My Way Hotel, η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών Παράρτημα Πάτρας πραγματοποίησε Φιλανθρωπικό Απόγευμα Αγάπης με σκοπό την ενίσχυση τέκνων αποβιωσάντων γονέων.

Η Παναθηναϊκή, με παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα και 8000 μέλη, δραστηριοποιείται σε ένα σύνολο τομέων όπως αυτό της φιλανθρωπίας, του πολιτισμού, της ισότητας των φύλων, της προστασίας του περιβάλλοντος, της φροντίδας των γυναικών, με σκοπό να ενισχύσει πρωτίστως όπου υπάρχει ανάγκη.

Μεταξύ άλλων, το παράρτημα Πάτρας έχει πραγματοποιήσει επιστημονικά συνέδρια, ημερίδες, πολιτιστικές εκδρομές, φιλανθρωπικές δράσεις, ενίσχυση της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών και άλλα πολλά. Έχει βραβευτεί από τον Μητροπολίτη Πατρών για τη διαρκή φιλανθρωπική της δράση, με αδιάλειπτη παρουσία τα τελευταία 30 έτη.

Η Πρόεδρος κα. Λέτα Βέργη αναφέρθηκε στην μακρόχρονη προσφορά της Παναθηναϊκής στην Πάτρα τόσο σε κοινωνικό όσο και φιλανθρωπικό επίπεδο. Η Προέδρος και τα μέλη του Δ.Σ. κυρίες Αμαλία Κωνσταντακοπούλου, Έλσα Παξινού, Καίτη Μπελά καθώς και οι άλλες κυρίες υποδέχτηκαν πλήθος πατρινών κυριών οι οποίες κατέκλυσαν την αίθουσα παρά την ισχυρή βροχόπτωση.

Την εκδήλωση τίμησαν, μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους οι βουλευτές Αχαϊας κα. Χριστίνα Αλεξοπούλου, κ. Ιάσονας Φωτήλας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τάκης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Τάσος Νικολάου, καθώς επίσης και η κα. Ευσταθία Γιαννιά, ο κ. Μάκης Κατσιγιάννης και Πρόεδροι γυναικείων σωματείων της πόλης μας.

qletgpcmoc639c49c7aa276
oldagbzami639c49d88887d
vrgdhbheeo639c49db95bc1
ljbweqkvki639c49e06066e
zlkturtkvv639c49e614d40
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Κύλιση στην κορυφή