Πάνδημο ήταν το αντίο στον γνωστό συμπολίτη Δημήτρη Αλεξίου

Facebook
Twitter
Πλήθος κόσμου από τον χώρο της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης, του επιχειρείν, της εκπαίδευσης και της κοινωνικής δράσης απέτισε φόρο τιμής στον 69χρονο επιχειρηματία και ενεργό πολίτη της Πάτρας Δημητρη Αλεξιου, ο οποίος έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή.

Ο Ιερός Ναός του Αγίου Ανδρέου Πατρών κατακλύστηκε την Τεταρτη το μεσημερι από συγγενείς, φίλους και γνωστούς, οι οποίοι θέλησαν να αποχαιρετήσουν έναν άνθρωπο που με την πολυεπίπεδη και δυναμική δράση του άφησε έντονο το κοινωνικό του αποτύπωμα.

Με ένα δυνατό χειροκρότημα και με δάκρυα όλοι όσοι ήταν εκεί τον συ-
νόδευσαν στο τελευταίο του ταξίδι…

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ: «ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ  ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΗΤΑΝ»

Στην εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε χθες στις 11:30 το πρωί χοροστάτησε ο βοηθός τουΜητροπολίτη, Επίσκοπος Κερνίτσης, κ. Χρύσανθος, ο οποίος μετέφερε λόγια αγάπης και παρηγοριάς του Σεβασμιώτατου.
«Τόσος πολύς κόσμος μέσα και έξω από τον ΙερόΝαό δείχνει πόσο αγαπητός ήταν ο αδελφός μας ο Δημήτρης, ο οποίος μεγάλωσε σε ένα χριστιανικό και πνευματικό περιβάλλον με αρχές και αξίες από τους γονείς του και τις ακολούθησε στη ζωή του. Τον προπέμπουμε στην αιωνιότητα και προσευχόμαστε για την ανάπαυση της ψυχής του».

Εξέφρασε λόγους παρηγορίας στη σύζυγό του Πέπη, στα παιδιά του Δήμητρα, Σταμάτη και Θράσο και τις οικογένειές τους, τα αδέλφια του, στενούς συγγενείς και φίλους, οι οποίοι τον αποχωρίστηκαν για πάντα τόσο αναπάντεχα. Όλοι είχαν να πουν μόνο καλά λόγια για τον εκλιπόντα και ήσαν συγκλονισμένοι από το αδόκητο τέλος του.

Δεκάδες ήταν τα στεφάνια που κατατέθηκαν στη σορό του εκλιπόντος, ενώ έγιναν καταθέσει στη μνήμη του υπέρ της «Κιβωτού τηςΑγάπης».

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ…

Ηταφή του έγινε στο Κοιμητήριο της Παραλίας, στον τόπο που έζησε και αγωνίστηκε μέχρι το τέλος της ζωής του ως η «ψυχή» της Επιτροπής Αγώνα για να μην γίνει το Πράσινο Σημείο και για να σταματήσει η υποβάθμιση της περιοχής.

Οι συντοπίτες και οι συναγωνιστές του με δάκρυα στα μάτια έδωσαν τη δική τους υπόσχεση στον Δημήτρη Αλεξίου ότι θασυνεχίσουν τοναγώνα τους και ο ίδιος θα τους καθοδηγεί από ψηλά…

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Κύλιση στην κορυφή