ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος: Από 19 Ιουνίου τέλος τα δωρεάν Self Tests

self test 2
Με ανακοίνωση του ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος ενημερώνει ότι μετά τις 19 Ιουνίου οι φαρμακαποθήκες θα πρέπει να παραλάβουν από τα φαρμακεία τα αποθέματα που έχουν μείνει αδιάθετα, καθώς τερματίζεται η δωρεάν διάθεση των self tests.

Διευκρινίζεται ωστόσο ότι μέχρι και το Σάββατο 12/6 /2021 θα διατεθούν 3 Self tests για τον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, που θα αφορούν στο διάστημα 7/6 μέχρι 30/6 σύμφωνα με απόφαση των Συναρμόδιων Υπουργείων .

Επίσης από την Δευτέρα 14/6/2021 έως και το Σάββατο 19/6/2021 θα διατεθούν 3 Self Tests για την εκπαιδευτική κοινότητα (μαθητές, εκπαιδευτικοί, διοικητικό προσωπικό). s για την εκπαιδευτική κοινότητα (μαθητές, εκπαιδευτικοί, διοικητικό προσωπικό).

Το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Θ. Παπαθανάσης δήλωσε στην τηλεόραση του OPEN ότι οι φαρμακοποιοί επέκτειναν το δίμηνο διανομής έως τις 19 Ιουνίου. Η συμφωνία που έγινε ήταν ότι θα καλύπτουν την κοινωνία μέχρι τέλος του μήνα.

Πρόκειται, σημείωσε για μία απόφαση που είναι εις γνώση της πολιτείας, και ξεκαθάρισε πως η συμφωνία που υπήρχε ήταν για δύο μήνες και εκπνέει τις συγκεκριμένες ημέρες.

You may also like

Comments are closed.