ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Μέτρα Προστασίας των ΑΕΙ: ”Τρέχουν” κανονικά οι διαδικασίες εφαρμογής του νόμου

Facebook
Twitter
Κανονικά «τρέχουν» οι διαδικασίες εφαρμογής του νόμου για τα μέτρα προστασίας των ΑΕΙ τόνισε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, επισημαίνοντας πως τη Δευτέρα θα εκδοθεί και η σχετική προκήρυξη.

Απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με την αναφορά που έκανε σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα το οποίο ανέφερε ότι η κυβέρνηση αναστέλλει την εφαρμογή του νόμου, ο κ. Οικονόμου ανέφερε χαρακτηριστικά: «σχετικά με το θέμα της ματαίωσης της προκήρυξης θέλω να σας ενημερώσω ότι οι διαδικασίες “τρέχουν” κανονικά. Η προκήρυξη, τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί κανονικά. Δεν υπάρχει καμία αναστολή στην όλη αυτή διαδικασία. Οι διαδικασίες προχωρούν κανονικά όπως προβλέπεται και έχουν ανακοινωθεί».

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος τόνισε πως το σχέδιο για την πανεπιστημιακή αστυνομία προχωράει κανονικά.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο κ. Συρίγος σημείωσε ότι ήδη έχουν βγει επιτροπές ασφαλείας και μάλιστα ορισμένα πανεπιστήμια έχουν ήδη κάνει διαγωνισμούς και έχουν δώσει τα σχέδια ασφαλείας.

Νωρίτερα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον ότι δεν έρχεται στη Βουλή να απαντήσει στην ερώτηση που έχει καταθέσει τρεις φορές για το νέο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

«Ο κ. Τσίπρας μάς έχει συνηθίσει στο να λαϊκίζει, να ψεύδεται και να δημαγωγεί. Το ίδιο έκανε και σήμερα», απάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top