ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

79 καθηγητές του Παν/μίου Πατρών στη λίστα κορυφαίων επιστημόνων του κόσμου για το 2022 – Δείτε τα ονόματα…

panepistimio patron 620x330 1
Εβδομήντα εννέα (79) μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Πατρών περιλαμβάνονται στην κατάταξη των πιο σπουδαίων επιστημόνων του κόσμου «Data for updated science-wide author databases of standardized citation indicators» 2022.

Η ερευνητική ομάδα του Καθ. Ιωάννη Ιωαννίδη από το Meta-Research Innovation Center στο University of Stanford ανάρτησε τις επικαιροποιημένες λίστες κατάταξης των επιστημόνων βάσει της επιρροής τους στη διεθνή βιβλιογραφία λαμβάνοντας υπόψη το δημοσιευμένο επιστημονικό έργο έως το τέλος του 2021.

Η εν λόγω ερευνητική ομάδα κατατάσσει, χρησιμοποιώντας την βάση δεδομένων Scopus, περίπου 7 εκατομμύρια επιστήμονες. 20 νέες θέσεις για Διδακτορικές Σπουδές (2022-2023) με Υποτροφία στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών

Τα «Φοιτητικά Νέα» παραθέτουν τους αντίστοιχους πίνακες με τα ονόματα των μελών του Πανεπιστημίου Πατρών που συμπεριλαμβάνονται στις εν λόγω λίστες, αναδεικνύοντας την δυναμική του Πανεπιστημίου Πατρών και την συμβολή του στην έρευνα. Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών μπορείτε να την δείτε εδώ.

Τα μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Πατρών που περιλαμβάνονται στην κατάταξη αυτή είναι τα παρακάτω

Πηγή: Foititikanea.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ:

1 2

You may also like

Comments are closed.