ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ανακοίνωση σχετικά με τη φύλαξη και τις εισόδους στην Πανεπιστημιούπολη

panepisthmio tis patras
Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας,
Σας ενημερώνουμε ότι για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και στο πλαίσιο της προσπάθειας αποφυγής της διασποράς της Covid 19 θα πραγματοποιηθούν τα εξής:
  • Η κεντρική είσοδος της Πανεπιστημιούπολης του Ρίου και η είσοδος στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών θα παραμένουν ανοικτές από τις 7. 00 π.μ. έως και τις 4.00 μ.μ. τις εργάσιμες ημέρες. Όλες οι άλλες είσοδοι θα παραμένουν κλειστές.
  • Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και των αργιών θα παραμένει ανοικτή μόνο η κεντρική είσοδος από τις 9.00 π.μ. έως και τις 3.00 μ.μ.
  • Ειδικά για τα Προκλινικά, η είσοδος θα γίνεται από τις 7.00 π.μ. έως και τις 8.00 μ.μ. τις εργάσιμες ημέρες. Όλες τις άλλες ημέρες και ώρες θα πραγματοποιείται κατόπιν επικοινωνίας με την υπηρεσία φύλαξης στο 11771.
  • Όλες τις άλλες ώρες και ημέρες η είσοδος και η έξοδος θα γίνεται ΜΟΝΟ από την κεντρική είσοδο της Πανεπιστημιούπολης.
  • Η Διοίκηση του Πανεπιστημίου Πατρών θα προβεί στην ενίσχυση της φύλαξης του Ιδρύματος με τη συνδρομή ιδιωτικών εταιρειών, με τις οποίες υπάρχει ήδη συνεργασία.

Τα παραπάνω θα ισχύσουν από την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021.

Θερμή παράκληση για την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας από την Covid 19. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις οδηγίες της Επιτροπής COVID19 στο σύνδεσμο: http://www.upatras.gr/el/node/9462.

Για οτιδήποτε νεότερο προκύψει θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

 

Ο Πρύτανης

Καθηγητής Χρήστος Ι. Μπούρας

You may also like

Comments are closed.