ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πανεπιστήμιο Πατρών: Δεν έλαβε πρόσκληση για την τηλεδιάσκεψη των Πρυτάνεων

panepisthmio tis patras
Ανακοίνωση εξέδωσε το Πανεπιστήμιο Πατρών, σχετικά με την επερχόμενη τηλεδιάσκεψη των Πρυτάνεων, όπου συζητήθηκε η κατάργηση τμημάτων, από συγκεκριμένα πανεπιστήμια της χώρας, αλλά στην οποία όμως η Πρυτανική Αρχή της Πάτρας, δεν έλαβε πρόσκληση για συμμετοχή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πρυτανείας:

”Η Πρυτανική Αρχή του Πανεπιστημίου Πατρών επιθυμεί να ενημερώσει, ότι δεν έλαβε πρόσκληση για να συμμετάσχει στη  τηλεδιάσκεψη των Πρυτάνεων, στην οποία συζητήθηκε η πρόθεση της Κυβέρνησης για κατάργηση Τμημάτων, από συγκεκριμένα Πανεπιστήμια της χώρας.

Υπενθυμίζουμε ότι στο Πανεπιστήμιο Πατρών υπάρχουν Τμήματα, τα οποία δεν έχουν λειτουργήσει μέχρι σήμερα και δεν έχουν προσωπικό και φοιτητές. Δεν κατανοούμε τους λόγους για τους οποίους δεν κλήθηκε να συμμετάσχει το Πανεπιστήμιο Πατρών στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις του, όπως πάντα κάνει, πιστεύοντας στη δύναμη του διαλόγου και στα επιχειρήματα που τον συνοδεύον. Ελπίζουμε η συγκεκριμένη ενέργεια να οφείλεται σε ανθρώπινη παράλειψη”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

You may also like

Comments are closed.

1301809 ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

28η Οκτωβρίου: Ζωντανά η Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών

Ζείτε ζωντανά την Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών ...