ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πανεπιστήμιο Πατρών: Νέα επίθεση αδέσποτου σε ένα 24ωρο- Στο νοσοκομείο φοιτητής-Τι λέει ο Πρύτανης

skylia

Νέα επίθεση αδέσποτου σκύλου σε ένα 24ωρο, αυτή τη φορά σε φοιτητή  του Πανεπιστημίου Πατρών σημειώθηκε σήμερα, όπως αναφέρει o Πρύτανης  Χρήστος Μπούρας.

Ο κ. Μπούρας αναφέρει πως “η επίθεση έγινε σε φοιτητή του Τμήματος Μηχανολόγων στον κεντρικό δρόμο της Πανεπιστημιούπολης. Οι φύλακες κάλεσαν τον πατέρα του παιδιού και πήγαν στο νοσοκομείο. Την Τρίτη τον περιμένω να καταθέσει ενυπόγραφη καταγγελία”.

Το θέμα των αδέσποτων στο Πανεπιστήμιο και των επιθέσεων στην Πανεπιστημιούπολη

Ο Πρύτανης υπενθυμίζει ότι έχει στείλει επιστολές, ενυπόγραφες καταγγελίες, τόσο στον Δήμο Πατρέων, όσο και στον Εισαγγελέα. Σήμερα δηλώνει: “Τη σιωπή των αρμοδίων φορέων την εκλαμβάνω ως ενοχή. Προσωπικά κάνω έκκληση να παρέμβουν έστω και τώρα, πριν έχουμε κάποιο δυσάρεστο γεγονός”. Και προσθέτει:

“Όσοι αμφισβητούν τα λεγόμενα του Πρύτανη να έρθουν στο γραφείο να πάρουν τις 75 επιστολές, με τις οποίες καταγγέλονται ενυπόγραφα οι επιθέσεις και τις οποίες έχω καταθέσει, τόσο στον Δήμο Πατρέων, όσο και στον Εισαγγελέα”.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΦΥΛΑΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 

Χθες το απόγευμα ο Πρύτανης έγραψε:

Πριν απο λίγο αδέσποτα ζώα συντροφιάς, στη Πανεπιστημιούπολη στο Ρίο, επιτέθηκαν σε φύλακα που είχε υπηρεσία. Χρειάσθηκε να μεταφερθεί στο ΠΠΝΠ για να τύχει ιατρικής φροντίδας. Του δόθηκε αγωγή αντιβίωσης και θα κάνει αντιτετανικό ορό.
Εχουν καταγραφεί πάνω απο 70 περιστατικά επιθέσεων απο αδέσποτα ζώα συντροφιάς στη Πανεπιστημιούπολη στο Ρίο, για τα οποία έχουν ενημερωθεί ο Δήμος Πατρέων και ο εισαγγελέας. Οι επιστολές και τα σχετικά έγγραφα είναι στη διάθεση όποιου τα ζητήσει.

Το Πανεπιστήμιο Πατρών πρόσφατα ενημέρωσε το Δήμο Πατρέων και απέστειλε Διδακτορική Διατριβή που ολοκληρώθηκε με θέμα «Διερεύνηση ολοκληρωμένης διαχείρισης αδέσποτων σκύλων από τους
Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης: ανάλυση για τη διαμόρφωση προτύπου διαχείρισης»

Ελπίζουμε στην άμεση αξιοποίηση της.
Στο μυαλό μου έρχεται
Είμαστε αναγκασμένοι να ανεχόμαστε τις ανοησίες αυτών που έχουν την εξουσία.
Ευριπίδη—Φοίνισσαι
Η σιωπή πιά είναι ενοχή. Κάνω έκκληση στους αρμόδιους πριν είναι πολύ αργά!!!

You may also like

Comments are closed.