ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πανεπιστήμιο Πατρών – Λέσχη Φαγητού: Ο Πρύτανης ”δίνει τέλος” στην ταλαιπωρία των φοιτητών

Facebook
Twitter
Απέραντη ουρά δημιουργήθηκε από τους φοιτητές, για το φαγητό, στην εστία του Πανεπιστημίου Πατρών.
Σύμφωνα με τα foititikanea.gr, ατέλειωτη ουρά σχηματίστηκε έξω από τη λέσχη του Πανεπιστημίου Πατρών από φοιτητές που περίμεναν αρκετή ώρα για να παραλάβουν μια μερίδα φαγητού. H ουρά που σχηματίστηκε ήταν από την είσοδο της λέσχης του Πανεπιστημίου Πατρών, μέχρι το τέλος του πάρκινγκ της φοιτητικής εστίας.
Όπως αναφέρει φοιτητής στα «Φοιτητικά Νέα» η αναμονή των φοιτητών για μεσημεριανό μπορεί φτάσει και τη μία ώρα, καθώς το πρόβλημα επιδεινώθηκε από αυτή την Δευτέρα.

Άμεση ήταν η αντίδραση του πρύτανη, κ. Χρήστου Μπούρα, που προς τιμήν του, αναγνώρισε το λάθος σε αυτή την κατάσταση και έδωσε τέλος στην ταλαιπωρία των φοιτητών. Ακολουθεί η ανάρτηση του Πρύτανη, καθώς και μήνυμα του Αντιπρύτανη κ. Μαραγκού:

Η κατάσταση αυτή δεν μας τιμά.
Από την Δευτέρα 25/10 το ωράριο σίτισης όλων των φοιτητών στο εστιατόριο της ΦΕΠ θα είναι 12.00 – 16.30. Εντός του εστιατορίου θα μπορούν να σιτίζονται μόνο οι εμβολιασμένοι ενώ οι ανεμβολίαστοι θα λαμβάνουν το φαγητό τους σε πακέτο.
Επίσης ο Αντιπρύτανης Καθ. Μ. Μαραγκός με μήνυμα του ζητά από τους Προέδρους:
“Παράκληση όπως υπάρχει τουλάχιστον μία (1) ώρα κενού στην εκπαιδευτική διαδικασία, μεταξύ των ωρών 12:00 έως 16:30, προκειμένου οι φοιτητές να έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν το μεσημεριανό τους γεύμα.”
Ταυτόχρονα θα ζητήσουμε από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ που διαχειρίζεται την ΦΕΠ, να ενισχύσει το προσωπικό.
Ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία των φοιτητριών και φοιτητών μας”.
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top