ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ολοκληρώθηκε η 96η Σύνοδος Πρυτάνεων

panepisthmio tis patras
Ολοκληρώθηκε η 96η Σύνοδος Πρυτάνεων, της οποίας η έναρξη πραγματοποιήθηκε την 21η τρέχοντος και οι εργασίες της έληξαν στις 23/4/21.

Στην εν λόγω Σύνοδο συμμετείχε η Πρυτανική Αρχή του Πανεπιστημίου Πατρών, στο πλαίσιο της οποίας συζητήθηκαν διεξοδικά μια σειρά θεμάτων, που αφορούν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Τη Δευτέρα 19/4/21 ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών συμμετείχε στην εναρκτήρια εκδήλωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Ειδικής Υπηρεσίας Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Ελλάδας με θέμα: «Διαβούλευση του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τη Νέα Προγραμματική Περίοδο 2021-2027».

Στην ευχαριστήρια επιστολή που απέστειλε στον Πρύτανη Καθηγητή Χρήστο Μπούρα για την συμμετοχή του, ο Περιφερειάρχης Ν. Φαρμάκης, επισημαίνει την αναγκαιότητα συνέχειας της ενεργού παρουσίας του στο πλαίσιο μιας δραστήριας και δημιουργικής συμμετοχής στη διαβούλευση που θα γίνει σε τεχνικό επίπεδο το επόμενο διάστημα, αλλά και μέσω της πλατφόρμας διαβούλευσης που έχει δημιουργηθεί λόγω των παρόντων υγειονομικών συνθηκών. Την Παρασκευή ο Πρύτανης συμμετείχε με παρέμβασή του στην διαβούλευση.

 

You may also like

Comments are closed.